Κλοπ: Έξι γροθιές μπροστά στο Kop, όσα και τα γκολ της Λίβερπουλ

Κλοπ: Έξι γροθιές μπροστά στο Kop, όσα και τα γκολ της Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε τον κλασσικό του πανηγυρισμό και μετά το 6-0 της Λίβερπουλ επί της Λιντς, ωστόσο, αυτή τη φορά οι γροθιές του στον αέρα ήταν όσα και τα γκολ των «κόκκινων» στο ματς.

Κλοπ: Έξι γροθιές μπροστά στο Kop, όσα και τα γκολ της Λίβερπουλ
Η Λίβερπουλ με τους Σαλάχ και Μανέ να σκοράρουν από δυο φορές και τους Φαν Ντάικ και Μάτιπ να μπαίνουν στη λίστα των σκόρερ έφτασαν στο τελικό 6-0 απέναντι στα «παγώνια» για να μειώσουν τη διαφορά τους από την κορυφή στο -3.

Με τη λήξη της αναμέτρησης, ο Κλοπ πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στο Kop με τις γνωστές γροθιές του και αυτή τη φορά το έκανε επί έξι, όσα και τα τέρματα των παικτών του που τον άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο.



Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης