Στις 6 το πρωί της Τετάρτης ο προημιτελικός του Τσιτσιπά στο Australian Open

Στις 6 το πρωί της Τετάρτης ο προημιτελικός του Τσιτσιπά στο Australian Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θ' αντιμετωπίσει την Τετάρτη (06:00) στη Μελβούρνη τον Γιανίκ Σίνερ με έπαθλο μια θέση στα ημιτελικά του Australian Open

tsitsopas_1
Την πρόκριση στον ημιτελικό του Australian Open για 3η φορά στην καριέρα του θα επιδιώξει να κερδίσει σε λίγες ώρες στη Μελβούρνη ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θ' αντιμετωπίσει την Τετάρτη (26/1, 06:00) τον νεαρό Ιταλό Γιανίκ Σίνερ στον προημιτελικό με τον νικητή να συνεχίζει στους "4". 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς το 2019 απέκλεισε τον Μπαουτίστα Αγκούτ για να προκριθεί στους "4" και το 2021 ήταν η σειρά του Ράφα Ναδάλ  να αποκλειστεί από τον Έλληνα σε προημιτελικό έχοντας μάλιστα προηγηθεί με 2-0 σετ. 

O Έλληνας (Νο4) και ο Ιταλός (No10) έχουν παίξει 3 φορές, όλες σε χωμάτινη επιφάνεια. Το 2019 ο Τσιτσιπάς θα επικρατήσει με 2-0 στη Ρώμη και το 2020 πάλι στην "αιώνια πόλη" θα ηττηθεί με 2-1 σετ. 

Κλείσιμο

Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο εμφανίστηκε χωρίς προπονητή και είχε προηγηθεί το κάζο του αποκλεισμού από τον Τσόριτς στο US Open. Από τις πλέον τραγικές εμφανίσεις του Έλληνα στο Tour. 

To 2021 στην Βαρκελώνη θα συναντηθούν για 3η φορά με τον Τσιτσιπά να επικρατεί με 2-0 σετ και εν συνεχεία να φτάνει στον τελικό. 

Στον άλλο προημιτελικό θα παίξουν την Τετάρτη (10:30) ο Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Φελίξ Οζε Αλιασίμ. Ήδη γνωρίζουμε το 1ο ζευγάρι  στους ημιτελικούς και είναι αυτό του Ράφα Ναδάλ με τον Ματέο Μπερετίνι. 

Ο αντίπαλος του Έλληνα δεν έχει συναντήσει έως τώρα κάποιον δυνατό αντίπαλο. Παίζει όμως εξαιρετικά και πολλοί του δίνουν ελαφρώς τον τίτλο του φαβορί στο παιχνίδι. 



Είναι μόλις 20 ετών και ξεκίνησε ως πρωταθλητής στο αλπικό σκι στα βουνά της βορείου Ιταλίας. Στο τένις ξεκίνησε μετά από τα 10 και είναι από τα πιο hot νέα ονόματα. 

Είναι φαν της Μίλαν και πρόσφατα η αγαπημένη του ομάδα τον δέχτηκε στο Μιλανέλο όπου και τον τίμησε. Φέτος "τρέχει" ένα σερί 7-0 νικών. 

O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε προημιτελικό σε Grand Slam. Έχει 2/2 στο Australian Open και 2/2 στο Roland Garros. 



Ειδήσεις σήμερα:

Συγγενής καρδιοπάθεια η αιτία θανάτου του βρέφους με Covid στο νοσοκομείο Κατερίνης

Ομαλή η πρόσβαση στα νοσοκομεία παρά τη κακοκαιρία, λέει ο Θάνος Πλεύρης

Απεγκλωβίστηκαν 400 άτομα από τα τρένα στην Οινόη, πολύωρη ταλαιπωρία για τους επιβάτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης