Η Μπαρτσελόνα ήθελε να πουλήσει τον Ουμτιτί και έλαβε απάντηση «πλάκα μας κάνετε;»!
Απίστευτη απάντηση φέρονται να έλαβαν στη Μπαρτσελόνα σε προσπάθειά τους να παραχωρήσουν τον Σαμουέλ Ουμτιτί σε άλλο ευρωπαϊκό κλαμπ
Το όνομα του Γάλλου αμυντικού φαίνεται ότι έχει αρχίσει να χάνει αρκετά την ισχύ του στις συζητήσεις των κλαμπ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.
Και το ακόμα χειρότερο για εκείνον, είναι πως -βάσει των όσων αναφέρονται στον ισπανικό Τύπο- η Μπαρτσελόνατον έχει χαρακτηρίσει ως... παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κι όχι ενεργό κομμάτι της ομάδας.
Όπως τονίζει το ρεπορτάζ της καταλανικής Sport, οι «μπλαουγκράνα» είχαν επαφές με ευρωπαϊκό κλαμπ για να πουλήσουν τον Σαμουέλ Ουμτιτί και όταν έγινε η κρούση, η απάντηση από την άλλη ομάδα ήταν:
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.