Europa League, Άϊντραχτ-Αντβέρπ 2-2: Στο 94' οι Γερμανοί έμειναν φαβορί για την 1η θέση του ομίλου - Δείτε τα γκολ

Europa League, Άϊντραχτ-Αντβέρπ 2-2: Στο 94' οι Γερμανοί έμειναν φαβορί για την 1η θέση του ομίλου - Δείτε τα γκολ

Ματσάρα στη Φρανκφούρτη, που δεν… χάλασε τελείως τον Ολυμπιακό - Η ισοφάριση της Αϊντραχτ στο φινάλε «κλείδωσε» πως η Φενέρ θα είναι 3η άρα και «αδιάφορη» κόντρα στους Γερμανούς

paciencia
Οι Άιντραχτ (11β.) και Αντβέρπ (2β.) ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο πλαίσιο της 5ης «στροφής» του 4ου ομίλου του Europa League κι έτσι αφενός η δεύτερη θα τερματίσει οριστικά 4η, αφετέρου η πρώτη (που υπερέχει των «ερυθρολεύκων» σε μεταξύ τους πιθανή ισοβαθμία) αρκείται σε ένα «Χ» κόντρα στη Φενέρ (5β.) την τελευταία αγωνιστική, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στους «16».

Σίγουρα, ο Ολυμπιακός δεν είχε πολλές ελπίδες πριν το ματς για απώλεια βαθμών του γερμανικού κλαμπ, ωστόσο η εξέλιξη του αγώνα τον είχε κάνει να χαμογελά διάπλατα. Κι αυτό διότι η Αντβέρπ βρέθηκε μια ανάσα από τεράστιο διπλό -και μάλιστα με ανατροπή-.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κι άνοιξαν το σκορ στο 13' με κοντινό τελείωμα του Καμάντα, με τον Ναϊγκολάν να ισοφαρίζει (1-1) στο 33' με μακρινή σουτάρα που κόντραρε. Στο 71' δεν μέτρησε το γκολ του Λαέτ μέσω VAR λόγω οφσάιντ, με τον Σαμάτα να βάζει «φωτιά» στο 88' για το 1-2. Παρόλα αυτά, η «χρυσή» αλλαγή των Γερμανών, Γκονζάλο Πασιέντσα, ήρθε στο 90' +4' για να βάλει την καρδιά τους στη θέση της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfz7gfqf2po9-se)


Μετά την ισοπαλία των Γερμανών, οι Τούρκοι «έχουν» την ισοβαθμία με την Αντβέρπ άρα ότι και να συμβεί στο φινάλε θα είναι 3οι και θα συνεχίσουν στο Conference League, ενώ την ίδια στιγμή οι Βέλγοι δεν θα συνεχίσουν στην Ευρώπη. Αυτό, ότι θα είναι αδιάφοροι, επί χάρτου προβάλει θετικό για τους Πειραιώτες καθώς την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν στην Αμβέρσα, αλλά κάτι αντίστοιχο «ισχύει» και για την Αϊντραχτ που θα αγωνιστεί στην Κωνσταντινούπολη και το μόνο σενάριο που στέλνει τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση και απευθείας στους «16» του Europa είναι δική του νίκη του και ήττα της Αϊντραχτ.


Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Άιντραχτ Φρανκφούρτης 11β. (9-5)
2. Ολυμπιακός 9β. (8-6)
3. Φενέρμπαχτσε 5β. (6-7)
Κλείσιμο
4. Αντβέρπ 2β. (5-10)


Πηγή:www.sportfm.gr


Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Γενετική προδιάθεση για σοβαρή νόσηση - Πώς «ξεκληρίζονται» οικογένειες, χτυπάει και τους νέους

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Γιατί «αγάπησαν» ξαφνικά τον Ερντογάν

«Η μητέρα του πήγε να τον σηκώσει από τον καναπέ και τον βρήκε νεκρό» ο σπαραγμός της θείας του 14χρονου από την Αμφίπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης