Κύπελλο Ελλάδας, Αχέρων Καναλακίου-ΟΦΗ 0-1: Πρόκριση με «σημαιοφόρο» τον Καστάνιος

Κύπελλο Ελλάδας, Αχέρων Καναλακίου-ΟΦΗ 0-1: Πρόκριση με «σημαιοφόρο» τον Καστάνιος

Θέση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος εξασφάλισε και ο ΟΦΗ καθώς με τον Καστάνιος να βρίσκει δίχτυα μετά από 256 μέρες, από το σημείο του πέναλτι, πέρασε νικηφόρα (0-1) από το Καναλάκι

axeron_ofi
Ο ΟΦΗ επικράτησε 0-1 του Αχέροντα Καναλακίου στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα» και εξασφάλισε την πρόκριση στην 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας («16»). Η ομάδα του Ηρακλείου είδε το παιχνίδι ως αγγαρεία και στο φινάλε θα μπορούσε να την πατήσει, αν οι παίκτες του Αχέροντα ήταν εύστοχοι.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 23' ο Καστάνιος με εκτέλεση πέναλτι (το είχε κερδίσει ο Καμάου από τον Παπανίκου). Ο Ολλανδός στράικερ σκόραρε μετά από 256 μέρες (το πρώτο γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ το είχε πετύχει στην εντός έδρας ήττα από τον Βόλο στις 14/02/21).

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου - ΟΦΗ (5η Φάση Κυπέλλου Ελλάδας 2021-22)


Η ομάδα της Πρέβεζας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 79' με την άστοχη κεφαλιά του Βέρμπη. Όσο το παιχνίδι πλησίαζε προς το τέλος του, οι γηπεδούχοι είχαν τη μπάλα στα πόδια και έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, που δεν ήρθε τελικά.

Ο Σελίμοβιτς πήρε κίτρινη σε ένα ακόμα παιχνίδι, νωρίς στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο Νίκος Νίκος Νιόπλιας να υποχρεωθεί να τον κάνει αλλαγή στο ημίχρονο και να ρίξει στο ματς τον Μεγιάδο. Το σημαντικό για τον ΟΦΗ είναι ότι έστω και με αυτόν τον τρόπο πήρε την πρόκριση και πέρασε στους «16» χωρίς να προκύψουν τραυματισμοί...

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Βαγγέλης Τζιάρας): Βλάχος, Κωνσταντίνου, Θεοδωράκης, Καππίας, Παπανίκου, Ζδραβος, Φράγκος, Πότσης, Γεωργίου, Βέρμπης, Τσούτσης.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Σελίμοβιτς (46' Μεγιάδο), Γκαγέγος (46' Λυμπεράκης), Ναμπί (60' Γρίβας), Φαν Ντάινεν (60' Νέιρα), Καμάου, Καστάνιος (75' Ντουρμισάι).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο και εικόνες από την μεγαλειώδη και συγκινητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Επελαύνει το νέο κύμα της πανδημίας στην Ευρώπη - Δείτε διαδραστικό χάρτη με τα νέα hotspot του κορωνοϊού

Ο Κώστας Μπακογιάννης με τον μικρότερο γιο του στην παρέλαση – Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης