28η Οκτωβρίου: Ο Κώστας Μπακογιάννης με τον μικρότερο γιο του στην παρέλαση – Δείτε φωτογραφίες
Ο δήμαρχος Αθηναίων έφτασε στην εξέδρα των επισήμων με τον τετράχρονο γιο του - Ευχήθηκαν μαζί «Χρόνια πολλά Ελλάδα»
Με εκλεκτή συνοδεία προσήλθε στην εξέδρα των επισήμων για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίουο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
Κι αυτό επειδή επέλεξε ως συντροφιά του τον 4χρονο γιο του Δημοσθένη, που φορούσε μάσκα και κρατούσε μια ελληνική σημαία.
Ο μικρός έκλεψε της εντυπώσεις, καθώς είναι από τις λίγες φορές που εμφανίζεται δημόσια σε επίσημη εκδήλωση. Οι δυο τους κάθισαν μαζί, ενώ στο τέλος, ο κ. Μπακογιάννης δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία στο Facebook, ευχόμενος «Χρόνια πολλά Ελλάδα».
Στη μαθητική παρέλαση μετείχαν όλα τα σχολεία της Α’ Αθήνας, 235 δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.