Κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική ήταν η ανταπόκριση στην πρωτοβουλία της ΑΕΚγια τα αδέσποτα σκυλιά. Η καμπάνια της «Ένωσης», που κορυφώθηκε με την είσοδο των παικτών της για το ματς με τον Ατρόμητο έχοντας στα χέρια οκτώ κουτάβια, είχε τεράστια απήχηση στον κόσμο.
Όπως ενημέρωσε λοιπόν την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ο οργανισμός «Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου», έσπασαν τα τηλέφωνα από ενδιαφερόμενους.
Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι ότι και κάποιοι εκ των ποδοσφαιριστών της «Ένωσης» ζήτησαν να υιοθετήσουν ένα κουτάβι, ενώ η σχετική συνδρομή της ομάδας στην προσπάθεια να βρουν οικογένεια τα αδέσποτα θα συνεχιστεί και προσεχώς.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ