Euroleague, Φενέρμπαχτσε-Ερυθρός Αστέρας 61-57: To «φιλί της ζωής» από Πιερ και Ντε Κολό

Euroleague, Φενέρμπαχτσε-Ερυθρός Αστέρας 61-57: To «φιλί της ζωής» από Πιερ και Ντε Κολό

Η Φενέρμπαχτσε ζορίστηκε μέχρι το τέλος για να πάρει την πρώτη νίκη της σεζόν, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα - Κομβικά καλάθια από τους Ντάισον Πιερ και Νάντο Ντε Κολό έκριναν το ματς.

fener_224503
Το ματς ξεκίνησε ως... περίπατος της Φενέρμπαχτσε. Εκείνο το 14-0 μπορούσε να αποτελέσει την καλύτερη υποθήκη για τη συνέχεια του ματς. Μόνο που στη συνέχεια, η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς βραχυκύκλωσε, ενώ οι συμπατριώτες του «Σάλε» άρχισαν να πατάνε πιο γερά στο παρκέ.

Μετά το 14-0 στο όριο των 6 λεπτών, ο Ερυθρός Αστέρας βρέθηκε στο 18-15 στο φινάλε της 1ης περιόδου. Και από και πέρα, το ματς ήταν ένα ρεσιτάλ άστοχων επιθέσεων, λαθών και χαμηλού σκορ.

Ακόμη και όταν η Φενέρ επιχείρησε να ξεφύγει (και το έκανε με +8, 45-38), ο Αστέρας επέστρεψε (45-42). Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι, παρά τα 10 κλεψίματα (τα 7 ήταν μέσα στο σερί του 14-0), είχαν 1/8 τρίποντα, ενώ οι Σέρβοι μέτρησαν 2/10 τρίποντα και 14 λάθη!

Η Φενέρ επέμεινε. Και την τελευταία φορά, αν και συνάντησε νέες δυσκολίες, δικαιώθηκε. Ένα δίποντο του Πιερ και ένα τρίποντο του Ντε Κολό (το πρώτο εύστοχο σουτ του μετά από 5 άστοχα), στην αμέσως επόμενη επίθεση και μετά από καλή άμυνα, έκαναν το εύθραυστο 51-49, σε 56-49.

Και όμως, ο Αστέρας είχε ακόμα... βενζίνη. Για μία ακόμη προσπάθεια. Τρίποντο του Ιβάνοβιτς, στα 6.2 δεύτερα και το σκορ στο 60-57!

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 28-26, 45-37, 61-57

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις, οι φόβοι της Ιωάννας για το αύριο και η απάθεια της κατηγορούμενης

Αφορολόγητες γονικές παροχές από σήμερα: Τα SOS για όσους ξεκινούν μεταβιβάσεις ακινήτων - χρημάτων

Εμβόλιο της γρίπης: Ξεκινάει σήμερα η συνταγογράφηση - Ποιοι πρέπει να το κάνουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης