Ανάλυση Κλάτενμπεργκ: «Σωστή η κόκκινη στον Λιβάι και η κίτρινη στον Καμάου»

Ανάλυση Κλάτενμπεργκ: «Σωστή η κόκκινη στον Λιβάι και η κίτρινη στον Καμάου»

Στην ανάλυση των φάσεων της αγωνιστικής, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ θεωρεί πως οι αποφάσεις του Φωτιά στο Ηράκλειο ήταν σωστές - Δεν έκανε καμία ανάλυση για το 1-3 του ΟΦΗ στο οποίο η ΑΕΚ φωνάζει για φάουλ στον Βράνιες

offiaekkk
Την ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων της 2ης αγωνιστικής της Super League Interwetten μέσω βίντεο έκανε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, με το ΟΦΗ-ΑΕΚ φυσικά να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής εστίασε σε δύο φάσεις από το παιχνίδι, από το οποίο στην Ένωση έχουν έντονα παράπονα για τον διαιτητή Φωτιά, αλλά και για τον Σκουλά που ήταν στο VAR.

Ο Κλάτενμπεργκ δεν έκανε καμία αναφορά στη φάση του 1-3 του ΟΦΗ, στο οποίο η ΑΕΚ φωνάζει για φάουλ πάνω στον Βράνιες και εστίασε στις δύο άλλες στιγμές που σήκωσαν αντιδράσεις από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής θεωρεί πως οι αποφάσεις στο ΟΦΗ - ΑΕΚ ήταν σωστές, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Για τη φάση της κλωτσιάς του Καμάου στο πρόσωπο του Χατζισαφί: «Η ΚΕΔ συμφωνεί με την κίτρινη στον Καμάου στη φάση με τον Χατζισαφί καθώς ο παίκτης του ΟΦΗ είναι εκτός ισορροπίας και προσπαθεί να παίξει την μπάλα με το πόδι του, ενώ ο αμυντικός προσπαθεί να παίξει την μπάλα με το κεφάλι του. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν υπήρξε βαναυσότητα από τον Καμάου που σκοπό είχε να παίξει την μπάλα».

Για τη φάση της αποβολής του Λιβάι Γκαρσία: «Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση της κόκκινης κάρτας καθώς το να βάζεις το χέρι σου στον λαιμό ενός αντιπάλου δεν είναι αποδεκτή πράξη».

Κλείσιμο
ΚΕΔ: 2η αγωνιστική SL


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασκευή Κερασιώτη: «Δεν περίμεναν ότι μία τσιγγάνα θα κατάφερνε να γίνει μοντέλο»

Πωλείται έναντι 2,4 εκατ. ευρώ το ξενοδοχείο του Γιάννη Πουλόπουλου στην Άνοιξη

Πάτρα: Ο εξάχρονος Φώτης κέρδισε το στοίχημα της ζωής - Μειώθηκε η καταστολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης