Ήρθε η νέα Novileague με 3.000.000€*! Δωρεάν συμμετοχή – Δες πώς παίζεται

Ήρθε η νέα Novileague με 3.000.000€*! Δωρεάν συμμετοχή – Δες πώς παίζεται

Η νέα Novileague τρέχει, με κορυφαίο έπαθλο τα 3.000.000€* και καθημερινά δώρα*…

novileague


Sponsored Content

Ακόμα μεγαλύτερα έπαθλα, ακόμα περισσότερη δράση!


Νέος μεγάλος διαγωνισμός από τη Novibet με 6 πρωταθλήματα των 50 αγωνιστικών, με έπαθλο 500.000€* στο καθένα. Όλοι οι παίκτες μπορούν εντελώς δωρεάν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο σε όλα τα πρωταθλήματα, δηλαδή συνολικά και τα 3.000.000€*!

Η νέα Novileague τρέχει ήδη εντελώς δωρεάν για όλους, δίχως να απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια ή κατάθεση. Στις πρώτες αγωνιστικές επιλεγμένοι είναι αγώνες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions League, Europa League, Conference League), ενώ στη συνέχεια τα μέλη της Novibet μπορούν να προβλέπουν τα σκορ σε αγώνες της Superleague, της Premier League, της La Liga, της Serie A και της Bundesliga.

Δες πώς παίζεται η νέα Novileague

Στη νέα Novileague μπορείς να γίνεις εσύ ο πρωταθλητής

Κάθε ένα από τα 6 μεγάλα πρωταθλήματα του νέου διαγωνισμού έχει από 50 αγωνιστικές και έπαθλο 500.000€*. Στο κάθε πρωτάθλημα οι παίκτες καλούνται να προβλέψουν σωστά τουλάχιστον 25/50 ακριβή σκορ, προκειμένου να πάρουν το μεγάλο έπαθλο του μισού εκατομμυρίου*!

Οι παίκτες μπορούν ταυτόχρονα να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο από όλα τα πρωταθλήματα, δηλαδή συνολικά 3.000.000€*.

Καθημερινά χρηματικά έπαθλα*!

Η αδρεναλίνη στη νέα Novileague εκτοξεύεται καθημερινά στα ύψη, αφού κάθε μέρα οι παίκτες διεκδικούν εξτρά χρηματικά έπαθλα*. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προβλέπουν εντελώς δωρεάν τα ακριβή σκορ στους αγώνες της ημέρας.

Ξεκίνα από σήμερα στη νέα Novileague εντελώς δωρεάν!

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης