Μπέκαμ: Το απίθανο κοντρόλ με... κοστούμι και η αποθέωση από τον Νεϊμάρ
Ο συνιδιοκτήτης και πρόεδρος της Inter Miami, Ντέιβιντ Μπέκαμ, έκανε κοντρόλ με κοστούμι και γραβάτα μετά τη νίκη (3-1) επί του Τορόντο και γνώρισε την αποθέωση από τον Νεϊμάρ στα social media
Η Ίντερ Μαϊάμι νίκησε 3-1 το Τορόντο τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/8) για το MLS με τον Γκονσάλο Ιγουαΐν να δίνει την ασίστ στο γκολ, με το οποίο ο Ροδόλφο Πισάρο άνοιξε το σκορ.
Ο συνιδιοκτήτης και πρόεδρος της Ίντερ Μαϊάμι,Ντέιβιντ Μπέκαμ, απέδειξε ότι η τέχνη δεν... ξεχνιέται. Η γραβάτα, το κοστούμι και τα καλά παπούτσια δεν εμπόδισαν να κοντρολάρει την μπάλα αν και όπως υποστήριξε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στα social media: «Ίσως να χρειαστώ ένα νέο ζευγάρι παπούτσια».
Μάλιστα στα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση στο Instagram ο 46χρονος Άγγλος γνώρισε την αποθέωση από τον σταρ της Παρί Σεν-Ζερμέν (πρώην ομάδα του Μπέκαμ), Νεϊμάρ.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.