Για ερασιτεχνικούς χειρισμούς που έχουν μικρύνει τον Παναθηναϊκόκαι για επανάληψη των ίδιων λαθών από την ΠΑΕ κάνει λόγο η Θύρα 13 που καλεί την διοίκηση του «τριφυλλιού» να απομακρύνει τους τοξικούς ανθρώπους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, που μεταξύ άλλων καλεί την ΠΑΕ να κινηθεί γρήγορα και στο μεταγραφικό μέτωπο αναφέρει:
«Με την λήξη της αγωνιστικής χρονιάς αποφασίσαμε, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου, να δώσουμε, ακόμα μια φορά, πίστωση χρόνου. Προϋπόθεση ήταν να γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις. Μεταγραφές, επικοινωνία με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, απομάκρυνση τοξικών προσώπων από την Διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα. Δεν έχει γίνει τίποτα παρά μόνο η πρόσληψη σοβαρού προπονητή. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και ο χρόνος που σας δώσαμε τελειώνει.
Τόσα χρόνια οι ντροπιαστικές ήττες, οι επακόλουθοι αποκλεισμοί καθώς και οι ερασιτεχνικοί σας χειρισμοί έχουν μικρύνει επικίνδυνα την ομάδα και απομάκρυναν τον κόσμο.
Δεν χωράει ο νους κανενός σκεπτόμενου φιλάθλου για ποιον λόγο δεν γίνονται πασιφανείς κινήσεις για την βελτίωση της θέσης της ομάδας ενώ υπάρχει εμμονή στην επανάληψη των ίδιων λαθών κάθε χρόνο. Είναι τόσο ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει που είναι λογικώς επακόλουθο να εξυφαίνονται θεωρίες συνωμοσίας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι δυνατόν να αδυνατούμε να πάμε από το Α στο Β έχοντας αποτύχει αδιαλείπτως για μια δεκαετία.
Πρέπει να σεβαστείτε ότι μείναμε δίπλα στην ομάδα, την στηρίξαμε και δεν δημιουργήσαμε κανένα πρόβλημα για να μην καταστραφεί ο σύλλογος παρά τον ιστορικά πρωτοφανή διασυρμό.
Είναι ξεκάθαρο οτι με την συνταγή που ακολουθείτε δεν βγάζουμε χειμώνα και εσείς κάθεστε με σταυρωμένα χέρια. Πάρτε παίχτες, διώξτε τους τοξικούς, μιλήστε στον κόσμο για να μας βρει η χρονιά νικητές και να δούμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ εκεί που του αξίζει το απαιτούμε
Δώστε επιτέλους λύση γιατί δεν θα διστάσουμε να την δώσουμε εμείς
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.