Στο τελευταίο φιλικό πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι ΗΠΑ επικράτησαν 83-76 της Ισπανίας.
Με ένα πολύ δυνατό φιλικό στο Λας Βέγκας ολοκλήρωσαν ΗΠΑκαι Ισπανίατην προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Team USA επικράτησε 83-76 δείχνοντας αισθητή βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι.
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ με 19 πόντους (4/11 τρίποντα) ήταν ο πρώτος σκόρερ για το σύνολο του Γκρεγκ Πόποβιτς, ενώ ο Κέλντον Τζόνσον-που αντικατέστησε τον Μπράντλεϊ Μπιλ λόγω κορωνοϊού-είχε πολύ θετική παρουσία με 15 πόντους. Από κοντά και οι Κέβιν Ντουράντ και Ζακ ΛαΒίν με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα.
Από τους παγκόσμιους πρωταθλητές ξεχώρισε ο Ρίκι Ρούμπιο με 23 πόντους, ενώ ο Γουίλι Ερνανγκόμεθμε 11 και ο Μαρκ Γκασόλμε 10 πόντους ακολούθησαν. Ο Πάου Γκασόλ είχε 8 πόντους και 5 ριμπάουντ.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.