Τέλος εποχής για τον Ούμπιδες: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του

Τέλος εποχής για τον Ούμπιδες: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του

Με μια μακροσκελή και συγκινητική ανάρτηση ο Χαβιέρ Ούμπιδες ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας - «Ήρθα ως ένας απλώς ξένος και φεύγω ως Ούμπι»

ubidesss
Τέλος εποχής για τον σπουδαίο Χαβιέρ Ούμπιδες, αλλά και για τον Ατρόμητο. Ο Αργεντινός άσος που άφησε το στίγμα του όσο λίγοι ξένοι που έχουν έρθει στην Ελλάδα, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο instagram ότι κρεμάει οριστικά τα ποδοσφαρικά του παπούτσια.

Απέναντι στον Βόλο, το απόγευμα του Σαββάτου (15/5) θα δώσει τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του και θα φορέσει και για τελευταία φορά την φανέλα του Ατρομήτου.

Ο Ούμπιδες πάντως, δεν θα φύγει από την ποδοσφαιρική οικογένεια του Ατρομήτου όπως τονίζει και ο ίδιος στην ανάρτησή του. Ο 39χρονος εδώ και καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει πόστο στην ομάδα, με το επικρατέστερο σενάριο να συνεχίσει στις ακαδημίες του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο αντίο του:

«Αυτά τα τελευταία χρόνια προσπάθησα να φανταστώ πως θα ήταν ο τελευταίος μου αγώνας ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, δεν ήξερα ποτέ και πως, αλλά σίγουρα η ευχή μου ήταν να έχω το αστέρι στη φανέλα. Σήμερα μετά από 20 χρόνια καριέρας από τα οποία είμαστε 8 σεζόν μαζί στην οικογένεια Ατρόμητος, πρέπει να πω οτι έφτασε αυτή η στιγμή.

Είναι δύσκολο να πω αντίο στο μέρος που με έκανε ευτυχισμένο, μπορεί να το έκανα σωστά ή λάθος, αλλά να είστε σίγουροι ότι κάθε φορά που υπερασπίστηκα αυτά τα χρώματα το έκανα με την καρδιά.Δεν μπορέσαμε να καταφέρουμε ούτε κύπελλα ούτε τίτλους, αλλά ελπίζω να έχω αφήσει κάποιο αποτύπωμα εδώ! Όταν έφτασα στην ομάδα, έφτασε ένας απλός ξένος, σήμερα φεύγω ως «Ούμπι». Αυτή την αναγνώριση που μου δώσατε θα είναι κάτι που θα κρατήσω για πάντα μαζί μου.


Φενταγίν, οπαδοί της ομάδας εσείς που πάντα μου δείξατε την αγάπη και τον σεβασμό σας, θα είμαι αιώνια ευχαριστημένος και να ξέρετε οτι ανεξάρτητα από το που βρίσκομαι, πάντα θα υποστηρίζω την ομάδα μας και θα είμαι ένας από εσάς σε κάθε γήπεδο.Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας τον κ.Σπανό για όλα αυτά τα χρόνια και που πάντα μου έδωσε την ευκαιρία να αποφασίσω εγώ πως θα συνεχίσω.

Ευχαριστώ τον κ.Αγγελόπουλο που πάντα ήταν κοντά στην ομάδα και προσωπικά δίπλα μου ψάχνωντας λύσεις και το καλύτερο για τους παίκτες μας.Στους συμπαίκτες μου που περάσαμε ευχάριστες και δύσκολες στιγμές, ευχαριστώ για τον σεβασμό σας, εσείς μου μαθαίνατε και με βοηθήσατε να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Να ευχαριστήσω και να αναγνωρίσω τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από κάθε αγώνα και που δουλεύουν πολύ σκληρά όλο τον χρόνο (Δήμητρα, Βούλα, Πάνος, Λευτέρης, Δημήτρης, Παναγιώτης, Σαραντος, Γιάννης, Λαζα)‘.

Όπως έγινε γνωστό σε πολλές ευκαιρίες, όσο ο πρόεδρος και ο μάνατζερ της ομάδας με ειδοποίησαν για την πρόθεσή τους να συνεχίσω να είμαι στην ομάδα φυσικά τώρα από άλλο πόστο και θα ήθελαν τόσο όσο εγώ να ήσασταν εσείς στις κερκίδες σε αυτόν τον τελευταίο αγώνα.Ήρθε η στιγμή να κλείσω έναν κύκλο στην ζωή μου, ήταν τιμή μου να φοράω αυτή την φανέλα και με περηφάνεια το περιβραχιόνιο του αρχηγού, η καρδιά μου θα μείνει για πάντα στο περιστέρι, σας ευχαριστώ πολύ για όλα σας αγαπώ! «Ούτε πριν, ούτε μετά, όλα τελειώνουν όποτε πρέπει να τελειώσουν» Umbi 8».

Δείτε την ανάρτησή του:


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Τι συζήτησαν Μητσοτάκης και Ζάεφ - Τι είπαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 20χρονη Καρολάιν στην Αλόννησο

Πανελλαδικές 2021: Αναμένεται αύξηση των Βάσεων μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις για τους εισακτέους στα ΑΕΙ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης