This is... Spartan: Πρώτη νίκη για τον Ανδρέα Μιχαηλίδη στο UFC (βίντεο)

This is... Spartan: Πρώτη νίκη για τον Ανδρέα Μιχαηλίδη στο UFC (βίντεο)

Την πρώτη του νίκη πήρε στο UFC ο Ανδρέας «The Spartan» Μιχαηλίδης, επικρατώντας με ομόφωνη απόφαση του KB Bullhar στο Λας Βέγκας

michailidis
Μια μεγάλη επιτυχία μετράει εδώ και λίγες ώρες η χώρα μας, με τον Έλληνα αθλητή να είναι ανώτερος καθ' όλη τη διάρκεια της μάχης και να παίρνει τη νίκη με υπέρ του σκορ και στους τρεις γύρους (30-27, 30-27, 29-28) κόντρα στον Καναδό αντίπαλό του, ο οποίος από την πλευρά του υποχρεώθηκε στην δεύτερη σερί ήττα του μετά το τεχνικό νοκ άουτ που δέχθηκε στον πρώτο γύρο από τον Τομ Μπριζ.

Όσον αφορά τον Μιχαηλίδη, αλλά και τον προπονητή του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας στην κατηγορία middleweight (ο δεύτερος συνολικά στο UFC.) Στην πρώτη του μάχη είχε ηττηθεί από τον Μοντέστας Μπουσκάουσκας, με τον «Baltic Gladiator» να έχει καλύτερη προετοιμασία από τον «Σπαρτιάτη». Πλέον το ρεκόρ του είναι στο 13-4.

Σχετικά με την μάχη, ο Μιχαηλίδης θα μπορούσε να πάρει τη νίκη από τον πρώτο κιόλας γύρο αλλά -κι ενώ είχε στριμώξει τον αντίπαλό του- δεν πρόλαβε το ρολόι για να τον θέσει εκτός. Στον δεύτερο και τρίτο γύρο ο KB Bullhar δοκίμασε να γίνει πιο επιθετικός, ωστόσο ο Αθηναίος μαχητής ήταν προσεκτικός και διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση.

Δείτε ολόκληρη τη μάχη (UFC Vegas 25) του Spartan:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης