Παιδική πορνογραφία: Ο παλαίμαχος Γερμανός διεθνής Κρίστοφ Μέτσελντερ παραδέχθηκε την ενοχή του!

Παιδική πορνογραφία: Ο παλαίμαχος Γερμανός διεθνής Κρίστοφ Μέτσελντερ παραδέχθηκε την ενοχή του!

Ο άλλοτε άσος των Σάλκε, Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Γερμανίας παραδέχθηκε τα ανομολόγητα πάθη του με δάκρια στα μάτια και δήλωσε έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες του νόμου

Metselder
Στα 40 του χρόνια ο Κρίστοφ Μέτσελντερ είχε εξαφανιστεί από το προσκήνιο μέχρι τη στιγμή που επανήλθε για τους λόγους που ούτε στους εφιάλτες του δεν μπορούσε να δει...

Στα αρρωστημένα μονοπάτια του μυαλού του ο παλαίμαχος Γερμανός άσος, νόμιζε ότι ήταν αόρατος όταν επισκεπτόταν ιστοσελίδες με παιδική πορνογραφία και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες του νόμου.

Τουλάχιστον τα παραδέχθηκε όλα στο δικαστήριο του Ντίσελντορφ και δεν προσπάθησε να παρουσιάσει την ιστορία ως κάποια πλεκτάνη εις βάρο του. «Ζητώ συγχώρεση...», είπε με δάκρια στα μάτια κατά τη διάρκεια της απολογίας του, αποφεύγοντας να κοιτάξει προς το μέρος των εκπροσώπων του Τύπου.

Ο Μέτσελντερ συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2019 ως ύποπτος διακίνησης πορνογραφικού υλικού, με το κατηγορητήριο να αναφέρει ότι από τις 9 Ιουλίου 2019 έως την 1 Σεπτεμβρίου 2019 έστειλε σκληρές εικόνες σεξουαλικά κακοποιημένων παιδιών σε τρία άτομα.

«Απέκτησα αυτές τις εικόνες, οι οποίες ήταν ελεύθερα προσβάσιμες στο διαδίκυτο, και τις αποτύπωσα στο κινητό μου. Δεν ήταν δικές μου όπως κατηγορούμαι, ωστόσο μοιράστηκα ακραίες φαντασιώσεις μου με άλλους χρήστες του διαδικτύου και ντρέπομαι αφάνταστα γι' αυτό που έκανα. Με συνέπαιρνε η ιδέα του να ξεπεράσω τα όρια, αλλά δεν έχω συμμετάσχει ποτέ στην κακοποίξηση κάποιου παιδιού. Ότι συνέβη, έγινε μόνο στον παράλληλο κόσμου του διαδικτύου, αλλά γνωρίζοντας τι πόνος κρύβεται πίσω από αυτές τις φωτογραφίες ζητώ συγχώρεση απ' όλον τον κόσμο», τόνισε ο Μέτσελντερ.

Ο παλαίμαχος άσος ήταν σχολιαστής στο γερμανική Sky Sports, αλλά από τη στιγμή που συνελήφθη απολύθηκε και πλέον ζει στο περιθώριο ενώ αν κριθεί ένοχος κινδυνεύει να τιμωρηθεί από βαρύ χρηματικό πρόστιμο έως 5 χρόνια φυλακή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης