Φαν'τ Σχιπ: «Ήταν δύσκολο το παιχνίδι λόγω των δέκα αλλαγών»

Φαν'τ Σχιπ: «Ήταν δύσκολο το παιχνίδι λόγω των δέκα αλλαγών»

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ αναφέρθηκε στις δοκιμές που έκανε στο φιλικό με την Ονδούρα ενόψει της αναμέτρησης με την Γεωργία

fantnewww
Την εικόνα της Εθνικής κόντρα στην Ονδούρα και την ερχόμενη αναμέτρηση με την Γεωργία σχολίασε ο Τζον Φαν'τ Σχιπ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

Για το φιλικό με την Ονδούρα: «Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, δεδομένων και των αλλαγών που κάναμε. Τα παιδιά είχαν πολύ καλό πνεύμα συνολικά, τα πρώτα 10-15 λεπτά ήταν δύσκολα, αλλά μετά μπήκαμε στο παιχνίδι και τον ρυθμό του παιχνιδιού. Είχαμε τις ευκαιρίες του Τζόλη και του Γιακουμάκη, μετά από σέντρα του Τζόλη. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς ανέβαινε η αντίπαλη ομάδα.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε και το 3-1 με τον Δουβίκα, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Το 2-1 είναι ένα επικίνδυνο σκορ, γιατί ο αντίπαλος μπορεί εύκολα να ισοφαρίσει. Θετικό ήταν επίσης ότι είχαμε τρεις ποδοσφαιριστές που έπαιξαν για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα, τον Δουβίκα, τον Αλεξανδρόπουλο και τον Μαυροπάνο. Τώρα μπορούμε να εστιάσουμε κόντρα στην Γεωργία».

Για τους Παυλίδη και Κυριακόπουλο που έπαιξαν σε διαφορετικές θέσεις: «Προφανώς είδαμε και παίκτες σε άλλες θέσεις. Είχαμε αρκετές αλλαγές σε σχέση με την Ισπανία. Είδαμε δύο διαφορετικά μπακ, είδαμε τον Σιώπη από την αρχή, τον Μάνταλο να παίζει σε διαφορετική θέση αλλά και τον Κυριακόπουλο, αλλά και τον Γιακουμάκη.

Γι' αυτό ήταν δύσκολο το παιχνίδι, γιατί κάναμε πολλές αλλαγές στη διάταξη. Θέλω να εξοικειωθούν μεταξύ τους και να βρουν ρυθμό και να ταιριάξουν μεταξύ τους.. Το σημερινό τεστ μας έδειξε ότι έχουμε και εναλλακτικές, αν συμβεί κάτι σε άλλες θέσεις».

Για το ματς της Τετάρτης με την Γεωργία: «Για το παιχνίδι της Τετάρτης, μένει να δω τους ποδοσφαιριστές, για να επιλέξω αυτούς που θα παρατάξω στη βασική ενδεκάδα για να πάρουμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα».

Για τη διεύρυνση του αήττητου σερί: «Είναι σημαντικό το αποτέλεσμα, καθώς μας βοηθάει στο έργο μας. Ως προπονητής δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος, γιατί θέλω να βλέπω συνεχώς την ομάδα να βελτιώνεται. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι λόγω των δέκα αλλαγών. Θα αναλύσουμε το σημερινό παιχνίδι και θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε, κρατάμε το αποτέλεσμα, για να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε στο επικείμενο παιχνίδι με τη Γεωργία».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Τζένιφερ Άρκιουρι για Μπόρις Τζόνσον: Τον έλεγα «Μέγα Αλέξανδρο» και μου ζητούσε σέξι φώτο όταν ήταν πεσμένος

Εικόνες εποχών... προ κορωνοϊού στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Για βόλτα οι Αθηναίοι στη «σκιά» της Ακρόπολης (φωτογραφίες)

Στους 23 οι νεκροί από την κατάρρευση της δεκαώροφης πολυκατοικίας στο Κάιρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης