«Παίκτες-ντροπή, διοίκηση γελοία»: το πανό στη Θύρα 13 πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ
Με πανό που αναρτήθηκε μπροστά στην κλειστή Θύρα 13, οι οπαδοί του Παναθηναϊκούεκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους προς τους παίκτες και τη διοίκηση για την τροπή που πήρε η σεζόν
Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού που είχαν βρεθεί πριν από λίγο καιρό και στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου για να μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές και τον Λάζλο Μπόλονι, έδειξαν ξανά την δυσαρέσκειά τους για την κάκιστη πορεία της ομάδας στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.
Με πανό που αναρτήθηκε στην Θύρα 13 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, γίνεται λόγος για παρωδία από πλευράς ομάδας, με χαρακτηρισμούς όπως «Παίκτες ντροπή - διοίκηση γελοία».
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.