Τίμιος Κλοπ: «Δεν είμαι εγώ ο καλύτερος προπονητής» (βίντεο)

Τίμιος Κλοπ: «Δεν είμαι εγώ ο καλύτερος προπονητής» (βίντεο)

Σε μια δήλωση που τον τιμά και αποδεικνύει για ακόμη μία φορά τι πάστας άνθρωπος είναι προχώρησε ο Γιούργκεν Κλοπ, που ανέφερε πως δεν άξιζε το βραβείο της FIFA για τον καλύτερο προπονητή

klopp-flick
Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ αποτέλεσε την έκπληξη της βραδιάς στα βραβεία «The Best» μιας και όλοι περίμεναν πως τον τίτλο για τον καλύτερο κόουτς της χρονιάς θα τον πάρει ο Χάνσι Φλικ της Μπάγερν Μονάχου.

Το αυτό περίμενε/πίστευε και ο Κλοπ, που ήταν αληθινός όπως πάντα, απαντώντας πως δεν είναι αυτός ο καλύτερος προπονητής μετά την τοποθέτηση της παρουσιάστριας που τον προλόγισε.

«Ευχαριστώ. Αλλά δεν είμαι ο καλύτερος προπονητής. Ωστόσο κέρδισα το βραβείο, οπότε αυτό είναι αρκετά καλό. Είμαι σοκαρισμένος. Καθόμουν εδώ γιατί κέρδισα το βραβείο πέρυσι. Ήταν θέμα σεβασμού επειδή ήμουν υποψήφιος», σχολίασε.

Δείτε το βίντεο:

[Jürgen Klopp in response to being told he's The Coach Of The Year] : "I'm not. But I won the award so that's good enough!" from r/soccer

Αλλά και αυτό με τις δηλώσεις που έκανε μία ημέρα αργότερα, Παρασκευή 18/12, κατά τις οποίες παραδέχθηκε πως: «Περίμενα το βραβείο να πάει στον Φλικ. Κέρδισε τα πάντα πέρυσι».

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι θα είναι οι δύο πρώτοι που θα εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα

Βαρβάκειος αγορά: «Βροχή» τα πρόστιμα από αιφνιδιαστικούς ελέγχους της αστυνομίας

Κορωνοϊός: Με την συμμετοχή του Α/ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου η σημερινή ενημέρωση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης