Υπέγραψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο μεγάλος γιος του Γουέιν Ρούνεϊ

Υπέγραψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο μεγάλος γιος του Γουέιν Ρούνεϊ

Συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θα τον κρατήσει στην ακαδημία της και τα επόμενα χρόνια, υπέγραψε ο μεγαλύτερος γιος του Γουέιν Ρούνεϊ, Κάι

kai-rooney
Ο 11χρονος, γιος του πρώτου σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, με 253 γκολ σε 559 αγώνες όλων των διοργανώσεων (τα 183 σε επίπεδο Premier League), θα συνεχίσει να παίζει με τα μικρά κλιμάκια των «κόκκινων διαβόλων» στην προσπάθεια που κάνει να ακολουθήσει τα ποδοσφαιρικά χνάρια του πατέρα του.

Ο Κάι, που δοκιμαζόταν στην Γιουνάιτεντ και εν τέλει έπεισε τους ανθρώπους της, έχει παραστάσεις από γήπεδα και το «Ολντ Τράφορντ» σχεδόν σε όλη του την ζωή, έχοντας ζήσει δίπλα στον μπαμπά Ρούνεϊ ένδοξες στιγμές όπως φιέστες όταν ήταν μικρός αλλά και παρακολουθώντας από κοντά πολλά από τα παιχνίδια του.

Από την πλευρά του, ο νυν υπηρεσιακός τεχνικός της Ντέρμπι Κάουντι, όπως και η σύζυγός του, Κολίν, δήλωσε πολύ χαρούμενος για τον πρωτότοκό του και του... ευχήθηκε να συνεχίσει την σκληρή δουλειά. Θέση για τον μικρό πήρε και ο βοηθός του Ούλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην πρώτη ομάδα του συλλόγου, Μάικ Φίλαν, που έγραψε με χιουμοριστική διάθεση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Δεν είμαι σίγουρος εάν μπορώ να αντέξω κι άλλον Ρούνεϊ. Συνέχισε την σκληρή δουλειά μπόμπιρα και να ακούς τον πατέρα σου».

Ειδήσεις σήμερα:

Σκληρό «lockdown» στη Δυτική Αττική - Όλα τα μέτρα - «Πυρετός» για τα εμβόλια

Forbes: Τα οφέλη της Ελλάδας από την αμυντική συμφωνία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Τα δέκα συστατικά που περιέχει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό - Όχι, δεν περιέχει... τσιπάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης