Με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να αποχωρεί με ενοχλήσεις στον προσαγωγό ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (13/11) στον ΠΑΟΚ - Ατομικό πρόγραμμα για Γιαννούλη
Απρόοπτο για τον Πάμπλο Γκαρσία στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (13/11). Ο Ουρουγουανός τεχνικός είδε τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να αποχωρεί με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Αντίθετα, ο Δημήτρης Γιαννούλης έκανε για πρώτη φορά ατομικό πρόγραμμα.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:
Οι άξονες δουλειάς είναι δύο κατά τη διάρκεια της διακοπής: αφενός η διατήρηση της φυσικής κατάστασης της ομάδας σε υψηλό επίπεδο και αφετέρου η αφομοίωση των νέων δεδομένων που έφερε η αλλαγή στο τεχνικό επιτελείο.
Χωρίς τους διεθνείς Τζόλη , Μιχαηλίδη , Κούτσια , Τσιγγάρα , Ίνγκασον , Ουαγκέ και Τσόλακ αλλά με διάθεση και όρεξη για δουλειά το αγωνιστικό τμήμα συγκεντρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (13.11) στη Νέα Μεσημβρία.Αφού πραγματοποιήθηκε ένας ακόμα προγραμματισμένος έλεγχος για Covid-19, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ακολουθεί η ομάδα, παίκτες και τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις, rondo και παιχνίδια με μπάλα. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και δούλεψαν αρχικά σε μικρό χώρο και στη συνέχεια σε μεγαλύτερο πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη και τις μεταβάσεις από άμυνα σε επίθεση και το αντίθετο.Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο δεν συμμετείχε στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης καθώς ένιωσε μικρές ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Η κατάσταση του Βραζιλιάνου μέσου θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες.
Ο Δημήτρης Γιαννούλης βγήκε στο γήπεδο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και δούλεψε ατομικά, ενώ ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης έκανε κι ο Λέο Ζαμπά , ο οποίος βρίσκεται σε φάση επανένταξης σε κανονικούς ρυθμούς μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.
Τέλος ο Ενέα Μιχάι συνεχίζει το πρώτο στάδιο αποθεραπείας μετά την επέμβαση στο γόνατο στην Ιταλία.
Το Σάββατο (14.11) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:30 τη Νέα Μεσημβρία.
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.