Euroleague: Αισιοδοξία για το μέλλον της διοργάνωσης μετά τη διάσκεψη

Euroleague: Αισιοδοξία για το μέλλον της διοργάνωσης μετά τη διάσκεψη

Ολοκληρώθηκε μετά από 4 ώρες η προγραμματισμένη διάσκεψη του Νοεμβρίου για την Ευρωλίγκα - Αισιόδοξα μηνύματα από τις ομάδες για το μέλλον της διοργάνωσης

nendoo
Η Ευρωλίγκα είχε σήμερα το πρωί το καθιερωμένο της board του Νοεμβρίου, που φέτος λόγω του κορωνοϊού έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης. Η αντίστοιχη περυσινή, είχε τελεστεί στην Αθήνα, όμως σήμερα οι έντεκα ομάδες-μέτοχοι και το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής, τα είπαν με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν πως στην διάρκειας τεσσάρων ωρών τηλεδιάσκεψη, συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν το μέλλον της Ευρωλίγκας και οι ομάδες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, έμειναν απόλυτα ευχαριστημένες και χαρακτήρισαν άκρως εποικοδομητική και σημαντική την σημερινή συζήτηση. Επί τάπητος, τέθηκε ουσιαστικά το μέλλον της Ευρωλίγκας και η επόμενη μέρα, καθώς η τηλεδιάσκεψη δεν αφορούσε την πανδημία ή κάποια αλλαγή του φετινού format. Συγκεκριμένα, δεν συζητήθηκε καθόλου το θέμα του κορωνοϊού.

Παρουσιάστηκε ένα μέρος του νέου business plan, που περιλαμβάνει χορηγούς, βελτιώσεις για το προϊόν αλλαγές στην διοργάνωση και διάφορους άλλους τρόπους για να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική απ’ ότι είναι ήδη. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως εντός της ημέρας, αναμένεται επίσημη ενημέρωση από την Ευρωλίγκα. Το μήνυμα που πέρασαν οι μέτοχοι, είναι πως προχωρούν ενωμένοι, ώστε να βρεθούν όλες οι λύσεις για την απογείωση της Ευρωλίγκας.

Στο περιθώριο της τηλεδιάσκεψης, επικυρώθηκε ουσιαστικά η απόφαση του επιχειρησιακού διευθυντή, Έντουαρντ Σκοτ να παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους, καθώς είχε ενημερώσει-προγραμματίσει για αυτή του την κίνηση, από τον περασμένο Ιούλιο. Η θητεία του, θα ολοκληρωθεί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βόλεϊ: Το δράμα του πρώην προπονητή του ΑΟ Θήρας Μπράνκο Γκάιτς

Εθνική ποδοσφαίρου: Προπόνηση χωρίς Κυριακόπουλο και εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ

ΑΕΚ: Θετικοί στον κορωνοϊο Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Ινσούα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης