Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι 0-0: «Γλίστρησαν» στη βροχή - Δείτε βίντεο

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι 0-0: «Γλίστρησαν» στη βροχή - Δείτε βίντεο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καιΤσέλσι μετά από μία πενταετία έμειναν στην λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Premier League - Πρωταγωνιστές του αγώνα, που είχε ελάχιστες φάσεις, η καταρρακτώδης βροχή κι ο τερματοφύλακας της Τσέλσι Μεντί που έκανε δύο σπουδαίες επεμβάσεις

manunited-0
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προερχόταν από δύο σερί νίκες, που είχαν γυρίσει ξαφνικά το μομέντουμ σε θετική τιμή. Η Τσέλσι συμβιβάστηκε με δύο ισοπαλίες σερί κι έψαχνε ένα τρίποντο σε μεγάλο ματς να την ενθουσιάσει. Με αυτές τις συνθήκες, θα περίμενε κανείς ένα από τα κλασικά, πλέον, «τραβηγμένα» σκορ στη φετινή σεζόν.




Ωστόσο, το βροχερό σκηνικό στο «Ολντ Τράφορντ»... έπνιξε και τις δύο σε ένα 0-0 με ελάχιστες σπουδαίες στιγμές, από το οποίο η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κρατάει το ντεμπούτο του Έντινσον Καβάνι και ο Φρανκ Λάμπαρντ ότι έχει επιτέλους κανονικό κίπερ κάτω από τα δοκάρια.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ (83' Γκρίνγουντ), Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Μάτα (58' Πογκμπά), Φερνάντες, Τζέιμς (58' Καβάνι), Ράσφορντ

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Μεντί, Τζέιμς, Αθπιλικουέτα, Σίλβα, Ζούμα, Τσίλγουελ, Ζορζίνιο, Καντέ, Πούλισικ (81' Ζιγιές), Βέρνερ (72' Έιμπραχαμ), Χάβερτς (72' Μάουντ)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης