Παρουσίασε την τρίτη και ιδιαίτερη φανέλα της η ΑΕΚ

Παρουσίασε την τρίτη και ιδιαίτερη φανέλα της η ΑΕΚ

Τη νέα, ιδιαίτερη και ξεχωριστή τρίτη εμφάνιση που θα φοράνε οι ποδοσφαιριστές της παρουσίασε η ΑΕΚ, μέσω των social media, το μεσημέρι της Τετάρτης (16/09)

aek_15
Οπως μπορείτε να δείτε κι από το παρακάτω βίντεο, η φετινή τρίτη φανέλα της Ένωσης διαφέρει από προηγούμενες χρονιές, καθώς έρχεται σε μπεζ απόχρωση με γκρι λεπτομέρειες. Πέρυσι και πρόπερσι θυμίζουμε πως το χρώμα ήταν μπλε.

Ετσι, η ΑΕΚ επιστρέφει ξανά σε ανοιχτόχρωμη τρίτη φανέλα, όπως η λευκή που υπήρχε την χρονιά 2017-18, όταν και ο Δικέφαλος κατέκτησε το πρωτάθλημα. Η φανέλα παρουσιάστηκε πρώτα, μέσω της επίσημης σελίδας «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» στο Facebook.

«Με χρώμα διαφορετικό από τα καθιερωμένα και υψηλά ποιοτικά στάνταρ, η 3η αγωνιστική φανέλα της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη σεζόν 2020-2021 προκαλεί αίσθηση. Στην φανέλα, την οποία θα χρησιμοποιεί η ομάδα ως δεύτερη εμφάνιση στους ευρωπαϊκούς αγώνες, κυριαρχούν το μπεζ χρώμα και οι γκρι λεπτομέρειες. Στο μπροστινό μέρος δεσπόζει το επετειακό λογότυπο για τα 20 χρόνια του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, το οποίο είναι ο μεγάλος χορηγός της ΑΕΚ», αναφέρει το μήνυμα το οποίο συνοδεύει το παρακάτω βίντεο!

Αυτή είναι η τρίτη εμφάνιση της ΠΑΕ ΑΕΚ


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Στη Μίντλεσμπρο από τον ΠΑΟΚ ο Άκπομ!

Επικός «διάλογος» Άγιαξ-ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση του «Δικεφάλου του Βορρά»

Τα «ευχαριστώ» του Αντετοκούνμπο που «δείχνουν» παραμονή στους Μπακς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης