Ελ Αραμπί: «Να μην είναι τα τελευταία μου γκολ, έχουμε τελικό και Europa League»
Ο Ελ Αραμπί βραβεύτηκε για τα καλύτερα γκολ της 1ης, ης, 4ης & 5ης αγωνιστικής των playoffs της Super League, με τον ίδιο να τονίζει πως θέλει και άλλα στον τελικό Κυπέλλου και στο Europa League.
Ασταμάτητος είναι φέτος ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί,με τον Μαροκινόεπιθετικό να έχει φτάσει τα 27 τέρματα. Ο 33χρονος επιθετικός του Ολυμπιακούβραβεύτηκε για τα καλύτερα γκολ της 1ης, ης, 4ης & 5ης αγωνιστικής των playoffs της Super Leagueκαι στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι μεγάλη μου τιμή τα βραβεία αυτά. Η αλήθεια είναι πως ήταν όμορφα γκολ κι ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που ψήφισε γι' αυτά. Όπως πάντα, χωρίς τη βοήθεια της ομάδας δεν θα μπορούσαν να είχα συμβεί όλα αυτά. Ευχαριστώ όλη την ομάδα και κυρίως αυτούς που μου έδωσαν τις ασίστ. Χωρίς ασίστ δεν υπάρχει γκολ. Ελπίζω να μην είναι τα τελευταία γιατί έχουμε ακόμα έναν τελικό και το Europa League».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.