Θεώρησαν τις κάρτες υγείας στον ΠΑΟΚ

Θεώρησαν τις κάρτες υγείας στον ΠΑΟΚ

Μετά το φιάσκο με τις μη θεωρημένες κάρτες υγείας στον ΠΑΟΚ φρόντισαν την Πέμπτη (16/7) και τις θεώρησαν προκειμένου να μην υπάρχει νέο θέμα στον τελευταίο αγώνα της σεζόν κόντρα στον Άρη

PAOKK2
Τρέχουν οι εξελίξεις στο εσωτερικό των «ασπρόμαυρων», που άθελα τους έγιναν πρωταγωνιστές ενός λάθους που θα τους στιγματίζει τα επόμενα χρόνια.

Το φιάσκο με τις μη θεωρημένες κάρτες υγείας, που αποκαλύφθηκε λίγο πριν από την σέντρα του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (0-0), είχαμε τις παραιτήσεις του γιατρού της ομάδας, Ευθύμη Παπασούλη και του γενικού αρχηγού, Δημήτρη Σαραϊδάρη. Παραιτήσεις που έγιναν αποδεκτές από τη διοίκηση.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προχώρησαν την Πέμπτη (16/7) στη θεώρηση των καρτών υγείας για τους 12 ποδοσφαιριστές, που έπαιζαν ή ήταν παρόντες στα πέντε παιχνίδια της ομάδας, μετά την 30η Ιουνίου όταν και έληξαν οι προηγούμενες.

Σε μια ακόμη κίνηση οι «ασπρόμαυροι» κάλυψαν εκ των έσω το κενό που δημιουργήθηκε από την παραίτηση του επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Ευθύμη Παπασούλη, τη θέση του οποίου θα πάρει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο γιατρός των ομάδων Κ19 και Κ17 του «Δικεφάλου» Ιωάννης Ουσαντζόπουλος.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Παναθηναϊκός: Δημόσιο «ευχαριστώ» από την ομάδα βόλεϊ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

ΠΑΟΚ: Κινδυνεύουν με τιμωρία και οι διαιτητές των τεσσάρων προηγούμενων ματς του

Ολυμπιακός: Φιέστα με οπαδούς «μέσα» στο Καραϊσκάκη και κατακόκκινο Πασαλιμάνι για το 45ο πρωτάθλημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης