Σορός γυναίκας εντοπίστηκε να επιπλέει στα νερά της Διώρυγας Κορίνθου το πρωί της Παρασκευής.
Η σορός ανήκει σε 17χρονη κοπέλα από την Ελλάδα. Η νεαρή κοπέλα είχε χαθεί από το Ψυχικό και η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί το βράδυ της Πέμπτης στο ΑΤ της περιοχής.
Οι αρμόδιες αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα, ενώ η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events