Στις 11 Ιουλίου του 2010 ο Βασίλης Σπανούλης υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και την ίδια ημέρα του 2020, ο «Kill Bill» συμφώνησε να παραμείνει για ακόμη έναν χρόνο στην ομάδα του Πειραιά.
Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι είχαν προαναγγείλει την παραμονή του αρχηγού τους, ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον 38χρονο γκαρντ, ύστερα από συνάντηση που είχε με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Γιώργο Αγγελόπουλο.
Η ανακοίνωση:
«Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κύριος Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκε με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη και συμφώνησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους ακόμη ένα χρόνο».
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης; Η CrediaBank γίνεται συνοδηγός στην επιχειρηματική σου διαδρομή και σε βοηθά να φτάσεις πιο γρήγορα στον προορισμό σου.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.