Στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός διαιτήτης ο Σκόμινα

Στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός διαιτήτης ο Σκόμινα

Ο έμπειρος Νταμίρ Σκόμινα ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Σιδηρόπουλος σφυρίζει το ΑΕΚ-ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ

skomina-damir
Τον πολύπειρο Σλοβένο, Νταμί Σκόμινα όρισε η ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Ο Σκόμινα ήταν διαιτητής στον περσινό τελικό του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ (2-0), ενώ το 2017 είχε διευθύνει τον τελικό του Europa League μεταξύ Μαν. Γιουνάιτεντ και Άγιαξ (2-0).

Στις 27 Αυγούστου του 2019 ήταν στο Κράσνονταρ-Ολυμπιακός (1-2) για τη ρεβάνς των play offs του Champions League. Επίσης είχε σφυρίξει στην εντός έδρας νίκη με τη Μπενφίκα (1-0) την περίοδο 2013/14 για τους ομίλους του Champions League.

Ο Σκόμινα έχει διευθύνει άλλες δύο νίκες ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, αμφότερες την περίοδο 2009/10. Πρώτα την νίκη της ΑΕΚ επί της Βασλούι με 3-0 για τα playoffs του Europa League, ενώ αργότερα μέσα στην χρονιά την εντός νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρόμα με 3-2 για του «32» της διοργάνωσης.

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Σλοβένοι, Γιούρε Πραπρότνικ, Ρόμπερτ Βούκαν, με 4ο τον Τάση και στο VAR τους Μανούχο και Φωτόπουλο.

Από εκεί και πέρα την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Κωσταρά και Δημητριάδη, 4ο τον Κατσικογιάννη και διαιτητές VAR τους Παπαδόπουλο, Νικολαΐδη.

Στο Άρης-Ολυμπιακός, ορίστηκε ο Κουτσιαύτης με βοηθούς τους οι Ψαρρής και Σινιοράκη, ενώ 4ος θα είναι ο Βάτσιος και στο VAR οι Τζοβάρας, Μπουξμπάουμ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Θύελλα από την αποκάλυψη Καλογρίτσα για τη διαπλοκή «White House» και Παππά

Σάμπυ Μιωνής: Δεν γνώριζε μόνο ο Παππάς τη λειτουργία του παραδικαστικού κυκλώματος, γνώριζαν και άλλοι

Γκισλέιν Μάξγουελ: To «παρασκήνιο» της κινηματογραφικής σύλληψης με πράκτορες και αεροσκάφη του FBI
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης