Δωρεά ενός εκατ. ευρώ της Αρμάνι Μιλάνο για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού
Το ποσό του 1 εκατ. ευρώ σε κλινική της Ιταλίας, η οποία ασχολείται με την ανακάλυψη του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, δώρισε η Αρμάνι Μιλάνο
Άλλη μία πολύ σπουδαία πρωτοβουλία από την Αρμάνι!
Η ομάδα του Μιλάνου δώρισε το ποσό του 1 εκατ. ευρώ στο τμήμα βιοχημικών μίας κλινικής στην Ιταλία, το οποίο ασχολείται με την έρευνα για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας, τα χρήματα αυτά συγκεντρώθηκαν από τις περικοπές που έγιναν στους μισθούς των παικτών και των προπονητών.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.