Δωρεά ενός εκατ. ευρώ της Αρμάνι Μιλάνο για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού
Το ποσό του 1 εκατ. ευρώ σε κλινική της Ιταλίας, η οποία ασχολείται με την ανακάλυψη του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, δώρισε η Αρμάνι Μιλάνο
Άλλη μία πολύ σπουδαία πρωτοβουλία από την Αρμάνι!
Η ομάδα του Μιλάνου δώρισε το ποσό του 1 εκατ. ευρώ στο τμήμα βιοχημικών μίας κλινικής στην Ιταλία, το οποίο ασχολείται με την έρευνα για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας, τα χρήματα αυτά συγκεντρώθηκαν από τις περικοπές που έγιναν στους μισθούς των παικτών και των προπονητών.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.