Κίνημα Αλλαγής: Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τον Άρειο Πάγο για την Ιρανή πρόσφυγα

Κίνημα Αλλαγής: Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τον Άρειο Πάγο για την Ιρανή πρόσφυγα

«Η σημερινή παρέμβαση του Κινήματος Αλλαγής είναι ένα μήνυμα αλληλεγγύης στην Σαραρέ και σε όλους τους κατατρεγμένους ανθρώπους» ανέφερε ο Θόδωρος Μαργαρίτης

4922927_areios_pagos2_
Aντιπροσωπεία του Κινήματος Αλλαγής οργάνωσε «παράσταση διαμαρτυρίας» έξω από τον Άρειο Πάγο την Τρίτη, για να μην εκδοθεί η Σαραρέ Κχαντεμί και το παιδί της στο Ιράν οπού θα δικαστεί με τους νομούς της Σαρίας.

Η Σαραρέ διέφυγε από το Ιράν ως πρόσφυγας, επειδή υπέστη ενδοοικογενειακή βία και κατηγορήθηκε για αντικυβερνητικές θέσεις. Τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής άνοιξαν πανό μπροστά από τον Άρειο Πάγο και μετέβησαν στην συνέχεια και μέσα στο δικαστήριο.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τους Θόδωρο Μαργαρίτη και Παύλο Χρηστίδη  μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, Νάντια Γιαννακοπούλου βουλευτή καθώς και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Ζέφη Δημαδάμα, Δημήτρη Οικονόμου, Δημήτρη Στάμου, Τάσο Δαρσινό, Δημήτρη Μάντζο, Βασίλη Χρονόπουλο.

Ο Θόδωρος Μαργαρίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η σημερινή παρέμβαση του Κινήματος Αλλαγής είναι ένα μήνυμα αλληλεγγύης στην Σαραρέ και σε όλους τους κατατρεγμένους ανθρώπους. Είναι η ιστορία μιας γυναίκας, ενός πρόσφυγα που αρνείται τη βία και τις διακρίσεις. Είναι η ιστορία των ανθρώπων που διεκδικούν έναν καλύτερο κόσμο. Είμαστε μαζί τους, είμαστε δίπλα τους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης