«Φρούριο» το Βελλίδειο: Αποδοκιμασίες και συνθήματα κατά Τσίπρα

«Φρούριο» το Βελλίδειο: Αποδοκιμασίες και συνθήματα κατά Τσίπρα

Σε εξέλιξη διαμαρτυρία για την ελληνικότητα της Μακεδονίας στη ΧΑΝΘ - «Αστακός» το Βελλίδειο όπου πραγματοποιείται η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Απαγορεύθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων μπροστά από το Συνεδριακό Κέντρο

thess12
«Αστακό» θυμίζει για ακόμη μία φορά το κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιείται, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα,  η εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστου Γιαννούλη.

Η παρουσία της αστυνομίας όπως μεταδίδει το voria.gr, είναι αρκετά έντονη στο σημείο, ενώ έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων μπροστά από το Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», με αποτέλεσμα να δημιουργείται κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους του κέντρου.

Την ίδια στιγμή, έξω από το Βελλίδειο έχουν συγκεντρωθεί πολίτες, οι οποίοι φωνάζουν  συνθήματα κατά της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού και της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Οι συγκεντρωμένοι υποδέχθηκαν με γιουχαΐσματα και με συνθήματα, όπως «Τσίπρα προδότη, κομιτατζή» τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης.

Δείτε φωτογραφίες από το voria.gr 
αρχειο_ληψης123
αρχειο_ληψης1234
αρχειο_ληψης2345
Κλείσιμο

Διαμαρτυρία στη ΧΑΝΘ για τη Μακεδονία - Αποδοκιμασίες για Τσίπρα

Διαμαρτυρία για την ελληνικότητα της Μακεδονίας βρίσκεται σε εξέλιξη στο πάρκο της ΧΑΝΘ, λίγα μέτρα πιο κάτω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Πολίτες με σημαίες ελληνικές και με τον Ήλιο της Βεργίνας φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία και κατά του πρωθυπουργού, ενώ αποδοκίμασαν τους προσερόμενους στο συνεδριακό κέντρο.

Δείτε το βίντεο

Συνθήματα κατά του Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη - Voria.gr



Αποδοκιμασίες ατόμων που κατευθύνονται στο Βελλίδειο - Voria.gr

Πηγή: voria.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης