Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συναντήθηκε ο Παύλος Γερουλάνος

Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συναντήθηκε ο Παύλος Γερουλάνος

Συζήτησαν για τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης της Εκκλησίας της Ελλάδος

EUC1_ARHIEPISKOPOS_GEROULANOS1
Με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, στην οποία παρέστη και ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Επίσκοπος Θεσπιών Συμεών, βρέθηκαν οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης της Εκκλησίας της Ελλάδος. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος ενημερώθηκε για το σημαντικό έργο της Εκκλησίας της Ελλάδος, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 14 μονάδες φιλοξενίας ηλικιωμένων, το Κοινωνικό Φροντιστήριο, το Κέντρο Παιδείας Πολιτισμού και Εθελοντισμού, καθώς και δράσεις σίτισης σε κάθε ενορία.

Στο τέλος της επίσκεψης, ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Παύλο Γερουλάνο, ο οποίος αφού τον ευχαρίστησε δήλωσε: «Η προσφορά της Εκκλησίας στα χρόνια της κρίσης είναι ουσιαστική και καθημερινή. Η ενδυνάμωση της συνεργασίας του δήμου Αθηναίων με την Εκκλησία της Ελλάδος μπορεί να συμβάλλει στην ανακούφιση χιλιάδων συνανθρώπων μας που χρειάζονται υποστήριξη.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης