Κατσίκης στον ΘΕΜΑ 104,6: Λυπάμαι που ο πρωθυπουργός επιβραβεύει την αποστασία

Κατσίκης στον ΘΕΜΑ 104,6: Λυπάμαι που ο πρωθυπουργός επιβραβεύει την αποστασία

Κατά την εκτίμηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ «εγώ δεν πιστεύω οτι λαός θα τους δώσει ξανά την ψήφο τους εκτός αν τα συριζαϊκά ψηφοδέλτια που ενταχθούν θα είναι χωρίς σταυρό»

katsikis-nw1
Αποστασία χαρακτήρισε ο Κώστας Κατσίκης στον ΘΕΜΑ 104,6 τη στάση των υπουργών των ΑΝΕΛ που δεν παραιτούνται αλλά παραμένουν στους υπουργικούς θώκους και θα στηρίξουν την κυβέρνηση.

Παράλληλα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός «την αποστασία τους την επιβραβεύει».

«Από τη μία σαφώς είναι αποστασία και από την άλλη με λυπεί πάρα πολύ ότι αυτή τη δική τους αποστασία την επιβραβεύει ο πρωθυπουργός διατηρώντας τους στις υπουργικές τους θέσεις εάν και εφόσον τους διατηρήσει αλλά πιστεύω ότι θα τους κρατήσει» είπε χαρακτηριστικά.


Κλείσιμο


Όσον αφορά το πολιτικό μέλλον των πολιτικών αυτών, ο κ. Κατσίκη εκτίμησε ότι «θα εισπράξουν τα επίχειρα των πράξεών τους και από τον ίδιο το λαό αλλά και θα εισπράξουν μετά την αχάριστη συμπεριφορά τους καίτοι ευεργητέθεντες εκείνο που τους αναλογεί για τις πολιτικές τους πράξεις».

Κατά την εκτίμηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ «εγώ δεν πιστεύω οτι λαός θα τους δώσει ξανά την ψήφο τους εκτός αν τα συριζαϊκά ψηφοδέλτια που ενταχθούν θα είναι χωρίς σταυρό».

Ερωτηθείς τέλος για το πότε εκτιμά ότι θα γίνουν εκλογές, ο Κώστας Κατσίκης απάντησε ότι «όλα είναι ρευστά, ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει αλλά προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Μάρτιο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης