Λαφαζάνης στον «Θέμα 104,6»: Δολοφονική η επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές κατά της Μέρκελ

Λαφαζάνης στον «Θέμα 104,6»: Δολοφονική η επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές κατά της Μέρκελ

«Δεν θυμάμαι άλλη φορά μια τόσο άγρια επίθεση των ΜΑΤ με δολοφονικά χαρακτηριστικά όσο αυτήν την αστυνομική βαρβαρότητα ενάντια στη διαδήλωση για την ανεπιθύμητη Μέρκελ»

mat-fix
«Δολοφονική» χαρακτηρίζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης την επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος και τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας από τους άνδρες των ΜΑΤ στη διασταύρωση των οδών Σταδίου και Αμερικής το απόγευμα της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης της ΛΑΕ κατά της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα.

«Μας σταμάτησαν, Σταδίου και Αμερικής, εκεί έγιναν μικροεπεισόδια γατί είχαν κλείσει με κλούβες. Εκείνη την ώρα, άρχισε η αστυνομία, τα ΜΑΤ, να μας επιτείνονται να ρίχνουν δακρυγόνα. Τέτοια μανία δεν έχω ξαναδεί ποτέ. Πολλοί πέφτανε κάτω, ο ένας τσαλαπατούσε τον άλλον. Η πορεία οπισθοχωρούσε. Το δολοφονικό είναι ότι οι βομβίδες κρότου λάμψεις, δεν τις πετάγανε χαμηλά, αλλά στο ψαχνό. Αποτέλεσμα τρεις από του διαδηλωτές να χτυπήσουν. Μια είναι πάρα πολύ σοβαρά τραυματισμένη στο πόδι και είναι στο νοσοκομείο. Αν σε χτυπήσει στο κεφάλι μπορεί να σε αφήσει στον τόπο. Αυτή η επίθεση δεν σταμάτησε στο ένα μέτρο, δυο μέτρα, αλλά συνεχίστηκε μέχρι την Ομόνοια, λες και είχαμε ένα θανάσιμο εχθρό», περιέγραψε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Λύπαμαι πάρα πολύ αλλά δεν θυμάμαι άλλη φορά μια τόσο άγιρα επίθεση των ΜΑΤ με δολοφονικά χαρακτηριστικά όσο αυτήν την αστυνομική βαρβαρότητα ενάντια στη διαδήλωση για την ανεπιθύμητη Μέρκελ» προσθέτει ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

«Δυστυχώς η αυταρχική εικόνα του καθεστώτος προστασίας της Μέρκελ προσομοίαζε σε μικρογραφία με άλλες εικόνες που γνώρισε ο ελληνικός λαός σε άλλες σκοτεινές εποχές δωσιλογισμού και ξενοκρατίας» συμπληρώνει.

Αναφερόμενος ο Παναγιώτη Λαφαζάνη  στη σημερινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, και στο επερχόμενο «διαζύγιο» τους, σχολίασε ότι «εγώ νομίζω ότι ο κύριος Καμμένος δεν μπορεί ν κάνει κάτι που να μην θέλει ο Αλέξης Τσίπρας. Υπάρχει εξάρτηση του Πάνου Καμμένου δεν έχει ανεξάρτητη βούληση».


Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης