«Το ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ βιάζεται να ξεφορτωθεί τον Καμμένο»

kammenos_ar

Δείτε τι γράφει σήμερα το site που απηχεί τις απόψεις του υπουργού Αμυνας - «Αδιανόητη και ύποπτη η ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών από κυβερνήσεις μειοψηφίας ή ανοχής»

Μήνυμα προς το Μέγαρο Μαξίμου στέλνει σήμερα το site Olympia το οποίο απηχεί τις απόψεις του Πάνου Καμμένου.

Σε σημερινό άρθρο με τίτλο «Θέλουν να ξεπλύνουν το ΠΑΣΟΚ μέσω Πρεσπών» αναφέρεται ότι υπάρχει ένα περιβάλλον στο Μαξίμου, που βιάζεται να ξεφορτωθεί τον Καμμένο για να έρθει κοντά με το ΠΑΣΟΚ.

«Εξ ου και η πρεμούρα να εισηγούνται στον Αλέξη Τσίπρα την ταχύτατη έλευση της συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή, για να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα με τον κυβερνητικό τους εταίρο. Ποιοι είναι όμως αυτοί που θέλουν να μολύνουν τον Αλέξη Τσίπρα με τον ιό του ΠΑΣΟΚ; Και για ποιο λόγο θέλουν να το κάνουν; Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι θα καταστρέψουν έναν πολιτικό που έχει μπροστά του 30 χρόνια πρωταγωνιστικού πολιτικού ρόλου; Αυτό το περιβάλλον λοιπόν, είναι το περιβάλλον που υπήρχε σε κάθε κυβέρνηση των τελευταίων 40 χρονών. Είναι το περιβάλλον που δεν κυβερνά για την πατρίδα, αλλά προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει μπίζνες, εκμεταλλευόμενο την εξουσία. Αυτό το είδαμε περίτρανα κυρίως στις κυβερνήσεις Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου.
Γνωρίζει λοιπόν αυτό το νοσηρό περιβάλλον ότι με τον Πάνο Καμμένο στην κυβέρνηση, business δεν μπορούν να γίνουν. Ενώ με το θρυλικό ΠΑ.ΣΟ.Κ. και την τεχνογνωσία του, αρκούν τρία χρόνια κυβέρνησης για να φύγουν όλοι εκατομμυριούχοι. Είναι αυτό το νοσηρό περιβάλλον που δεν κατάλαβε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ψηφίστηκε ακριβώς για να γκρεμίσει το νοσηρό σύστημα ΠΑΣΟΚ. Και όχι για να γίνει ο ίδιος νοσηρό σύστημα ΠΑΣΟΚ. Και όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις Πρέσπες για αυτόν το σκοπό, δεν διαφέρουν από τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τον Κώστα Σημίτη, που ακόμα και την εθνική τραγωδία των Ιμίων την χρησιμοποίησαν για το μεγαλύτερο πλιάτσικο που γνώρισε η Ελλάδα ως κράτος. Διαδώστε το!».

Είχε προηγηθεί άλλη μία ανάρτηση που αποτελούσε προειδοποίηση προς τον Αλέξη Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας είχε τίτλο «Αδιανόητη και ύποπτη η ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών από κυβερνήσεις “μειοψηφίας” ή “ανοχής”», εμμέσως ο Πάνος Καμμένος προειδοποιεί το Μέγαρο Μαξίμου:

«Επειδή πολλά ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, μία συμφωνία όπως αυτή των Πρεσπών η οποία επιφέρει μία αμφισβητούμενη λύση στο θέμα των Σκοπίων, δεν μπορεί να περάσει με σοφιστείες και εφευρήματα.

Και αυτό δεν είναι θέμα σύμπλευσης με τα συμφέροντα κάποιας μεγάλης δύναμης, με πολιτικές σκοπιμότητες ή οτιδήποτε άλλο. Είναι καθαρά θέμα δημοκρατίας, ώστε η όποια συμφωνία να έχει πραγματική και όχι πλασματική νομιμοποίηση.

Ειδικά μετά τις τελευταίες προκλήσεις των Σκοπίων, με σαφέστατη αναφορά σε μακεδονική εθνότητα, με τα νέα διαβατήρια που αναγράφουν «Δημοκρατία της Μακεδονίας» και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο Ζάεφ απέναντι στους ακροδεξιούς βουλευτές του VMRO, η συμφωνία των Πρεσπών έχει καταστρατηγηθεί βάναυσα από τους ίδιους τους γείτονες. Η ελληνική κυβέρνηση λοιπόν δεν πρέπει να έχει κανένα άγχος για το εάν και πως θα κυρωθεί η συμφωνία. Το άγχος θα πρέπει να το έχουν αποκλειστικά οι Σκοπιανοί, καθώς εάν δεν υπάρξει συμφωνία με την Ελλάδα, σε λίγα χρόνια το κράτος τους δεν θα υφίσταται. Θα έχει γίνει νέο Κοσσυφοπέδιο. Αυτό τουλάχιστον υπαγορεύει η λογική.

Και εδώ περνάμε στη σφαίρα του παραλόγου. Γιατί η ελληνική κυβέρνηση δείχνει τέτοια ανάγκη να υπογράψει και μάλιστα άρον – άρον την συμφωνία; Αφού ο χρόνος κυλά υπέρ μας και ήδη η Ελλάδα έχει κερδίσει την ομολογία των Σκοπιανών ότι πλαστογραφούσαν μεθοδικά την ιστορία.
Ο ίδιος ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ διέψευσε τις πληροφορίες που θέλουν την συμμαχία να πιέζει για άμεση ψήφιση της συμφωνίας από την ελληνική πλευρά.


Πως είναι λοιπόν δυνατόν η ελληνική κυβέρνηση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, να προσπαθεί να μαζέψει βουλευτές δεξιά και αριστερά, και να μελετά σενάρια ακόμα και αποχώρησης του ΚΚΕ από την ψηφοφορία σε περίπτωση που δεν βγουν οι ψήφοι, ώστε να περαστεί συμφωνία με λιγότερες από 151 βουλευτές, να δείχνει μία απολύτως αδικαιολόγητη σπουδή για να «τελειώνει σύντομα».

Δεν καταλαβαίνει ο πρωθυπουργός ότι εάν προχωρήσει σε τέτοια μεθόδευση, υποθηκεύει το ίδιο το πολιτικό του μέλλον αλλά και καθιστά την όποια συμφωνία θνησιγενή;

Ειδικά και όταν δεν υπάρχει καμία πίεση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πρόκειται να εντάξει στους κόλπους της τα Σκόπια, παρά μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Πως είναι δυνατόν ένας νέος πολιτικός ο οποίος προσέφερε πραγματικό έργο ενισχύοντας την θέση της Ελλάδας διεθνώς, να προσφεύγει σε λύσεις τύπου κυβέρνησης ανοχής ή ακόμα και μειοψηφίας, με μοναδική στόχευση την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών;
Ειδικά όταν γνωρίζει ότι η αντιπολίτευση δεν πρόκειται να κάνει κάτι διαφορετικό σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση;
Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος σαν τον Αλέξη Τσίπρα να σημαδέψει την προσωπικότητα του με ένα τέτοιο ανεξίτηλο στίγμα μίας αμφισβητούμενης συμφωνίας την οποία σκοπεύει να περάσει με έναν ακόμα πιο αμφισβητούμενο τρόπο;
Έχει αναλάβει κάποιες δεσμεύσεις; Απέναντι σε ποιους; Διότι φανερά, ουδείς φαίνεται να πιέζει. Υπάρχει κάποια παρασκηνιακή πίεση; Με ποια λογική, επαναλαμβάνουμε, κάνει αυτή την αδικαιολόγητη μεθόδευση, που δεν τον χαρακτηρίζει, αντίθετα παραπέμπει σε σκοτεινές περιόδους του παρελθόντος;

Δεν είναι αυτός ο Αλέξης Τσίπρας που γνωρίζουμε. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Το πλέον έντιμο είναι να προκηρύξει εκλογές πριν την ψήφιση της συμφωνίας, ούτως ώστε η νέα Βουλή να κρίνει και να ψηφίσει με την έγκριση πλέον του ελληνικού λαού. Η, ακόμα καλύτερα, να κάνει τώρα δημοψήφισμα.

Εάν συνεχίσει με αυτή τη λογική, δυστυχώς θα υποθηκεύσει το πολιτικό του μέλλον, όπως θα το υποθηκεύσουν και όλοι αυτοί που θα συμμετέχουν, κυρίως επειδή τον εμπιστεύονται, σε αυτή την αδιανόητη αλληλουχία που γίνεται αποκλειστικά και μόνο με σκοπό την κύρωση μίας νεκρής συμφωνίας. Με ποια λογική άραγε θα τορπιλίσουν όλοι αυτοί το πολιτικό τους μέλλον, για μία συμφωνία που ήδη καταστρατηγείται από τα Σκόπια; Με ποιο τίμημα; Ακόμα κι αν πιστεύουν ότι η συμφωνία είναι ωφέλιμη, δεν βλέπουν ότι ίδιοι οι Σκοπιανοί την παραβιάζουν; Δεν βλέπουν ότι οι Σκοπιανοί μας εξαπατούν; Δεν βλέπουν ότι η υπογραφή της πλέον δεν μπορεί να είναι εθνικά επωφελής διότι ο έτερος είναι αναξιόπιστος; Η εμμονή λοιπόν σε μία συμφωνία που ήδη έχει ακυρωθεί, καθίσταται ύποπτη».

ΣΧΟΛΙΑ (42)

μαλλον δεν του συγχωρουν

που ειχε πει (και μαλλον ηταν το μονο αληθινο που βγηκε απο το στομα του) κατι για την 17ν οτι ηταν το παρακρατος/μακρυ χερι του πασοκ. Βεβαια, με τις αδειες κουφοντινα (που μαλλον τους κραταει με αποδειξεις) τον επιβεβαιωνουν. καλα να παθει ο υπουργοπανος, στον καλαθο των αχρηστων της πολιτικης ιστοριας της ελλαδος, κι ειναι τοσα πολλα εκει τα σκουπιδια που δεν θα τον ξεχωρισει κ κανεις, θα περασει απαρατηρητος, οπως επρεπε να ειχε περασει γενικα απ την ζωη μας αν δεν βρισκονταν πανιβλακες να τον τον ψηφισουν. ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ηταν των ανελ, οι συριζαιοι το καναν για το συμφερον τους (αποδεκτο, ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ εχουμε) ενω οι ανελιτες επειδη ΕΙΔΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΜΕΝΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ!!!!!!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Φίλε

Στάσου μπροστά στο καθρέπτη σου και θα δεις ένα ακόμη ποιο ηλίθιο. Το ψέκασμα του Πάνου δεν είναι τίποτα μπροστά στη τρικυμία που έχεις στο μυαλό....

ΤΕΛΑΜΩΝ

O Πάvos θα ξαναγυρίσει στο μαvτρί της ΝΔ μας γιατί εμείς έχουμε μεγάλη αγκαλιά, εκτός από μερικούς φασiστες τσεκoυράτους κιαρατάδες!!

@19:32

Aυτος ο κιαρατας που ανοιξε το 92 τα συνορα και εφερε ολες τις φυλακες της Aλβανιας μεσα στην Eλλαδα...

ChrisAK

Αυτοί στο Πασοκ-Κιναλ, κλπ αχταρμάς, τόχουν κάψει τελείως. Είναι στην αντιπολίτευση και καταφέρονται κατά της αντιπολίτευσης πχ ΝΔ. Πόσους ακόμη Μανέληδες έχει εκεί ακόμη μετράμε... Αυτοί κοιτάζουν μέχρι και να αντικαταστήσουν τον Καμμένο, μόνο που όποιος χαζός πάει στο σύριζα είναι και το τέλος του ως πολιτικός αφού ο σύριζα μόλις και θα μπεί στην βουλή, καμένα χαρτιά καμμένα μυαλά. Μόνο ΝΔ και basta.

100%

ολοι οι πολιτικοι ανεξαρτήτως κόμματος και ιδεολογίας, τις ίδιες εντολές εκτελούν.,,, φόρους φόρους φόρους ... αρπαγή πλούτου ορυκτού και οι Εβραίοι πλουσιότεροι...

ΝΣ

Να το και το μπετό της παρέας. Αυτουνού η γυναίκα του να κλάσει, οι Εβραίοι του φταίνε

100%

ο υπερ-σουπερ-ντουπερ πλανητάρχης ΠΟΥΤΙΝ .... τους χάλασε την αναλατη σουπα με την παγκοσμιοποίηση-υπερφορολογια τωρα έκοψε και η μαγιονέζα....... των σκοπιων .....

Ποια αριστερά

Ο Καμμένος δεν έχει άδικο. Απλά δεν καταλαβαίνει πως ο συριζα είναι μια μαφιοζικου τύπου συμμορία που χρηματοδοτήθηκε από ΜΚΟ και ξένες πρεσβείες αφετέρου να συνεχίσει τα μνημόνια, το ανθελληνικό μόρφωμα δύο μνημόνια ψήφισε εξάλλου, και να παραδώσει την Μακεδονία σε ΝΑΤΟ και Γερμανούς για δημιουργία αποκλειστικων οικονομικών ζωνών για τις πολυεθνικές τους. Και η συμμορία του Τσίπρα, ενός απίθανου υποκριτή ψεύτη, δεν έχει θέμα να βάζει και πασοκτζηδες και νεοδημοκρατες και ότι να ναι για να φέρει εις πέρας την αποστολή που της ανατέθηκε. Η συμμορία ξέρει πως έχει ήδη πέσει και τρέχει τώρα να προλάβει να εκτελέσει τις εντολές που τις ανέθεσαν τα αφεντικά της. Ξέρουν πως την ημέρα που θα κατεβάσουν για ψήφιση την προδοσία της Μακεδονίας θα έχουμε πραγματικό μακελειό αλλά η συμμορία έχει πληρωθεί για να περάσει την προδοσία και είναι αδιάφορη. Η συμμορία θέλει λεφτά.

Αντιδραστικό Στοιχείο

Καταρχήν εύχομαι Καλή Χρονιά στους φίλους επισκέπτες. Παρότι προσωπικά στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οφείλω να ομολογήσω ότι η συμμαχία Σύριζα-Ανέλ ήταν παρά φύσει συμμαχία «ειδικού σκοπού» και ως εκ τούτου η συνέχισή της είναι επιβλαβής για τη Δημοκρατία μας. Ακούγεται πολύ λογικότερη μία συμμαχία Σύριζα-Κινάλ. Πάντως με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών η προσφορά του Αλέξη στον τόπο προς το παρόν ολοκληρώνεται. Τώρα τα ηνία πρέπει να τα αναλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Γι αυτό και όλοι οι προοδευτικοί φιλοευρωπαίοι θα τον στηρίξουμε.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Το γεγονός ότι πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ κάποια ικανά και τίμια μέλη του ΠΑΣΟΚ δε σημαίνει ότι ο Τσίπρας δεν είναι το νέο! Ίσα ίσα που αντικειμενικά είναι η καλύτερη επιλογή που έχουμε στην Ελλάδα!

Πάνος

Είσαι τελείως βλάκα;, έτσι;

Πολιτικό κουφάρι

Ο Τσίπρας είπε στην Κούβα «Patria o muerte (Πατρίδα ή θάνατος)». Την Ελλάδα (πατρίδα του;) την «πούλησε» γαι 99 έτη. Την Μακεδονία την πούλησε (ίσως) για πάντα. Τι μέλλον δύναται να έχει ένα τέτοιο κουμμουνιστικό πολιτικό «κουφάρι»;

Άλαλος

Ξέρουν καλά ότι ο συριζα στην Βόρεια Ελλάδα πέθανε μαζί με τους ανελ.Μόνο αν ρίξουν την συμφωνία στο πηγάδι του Καιάδα έχουν ελπίδα να ανακάμψουν.Η Αττική και η Πελοπόννησος ας τους στηρίξει,να τους γεμίσει λαθρο...Η Κρήτη παίζει μπάλα πάντα με τον νικητή.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης