Μητσοτάκης: Είμαι έκπληκτος από τον διχαστικό λόγο του Τσίπρα, εγώ προτάσσω τον θετικό λόγο

Μητσοτάκης: Είμαι έκπληκτος από τον διχαστικό λόγο του Τσίπρα, εγώ προτάσσω τον θετικό λόγο

«Η κοινωνια λέει όχι πόλωση» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας με δημοσιογράφους

kyriakso-nde
Την έκπληξή του για τον πρωτοφανή διχαστικό λόγο του Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας με δημοσιογράφους στο περιθώριο του Συνεδρίου της ΝΔ. Απάντησε μάλιστα στους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί δυσαρέσκειας στην Ευρώπη για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, λέγοντας πως απάντηση πήρατε από τον υποψήφιο για την προεδρία της Κομισιόν Μάνφρεντ Βέμπερ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε, επίσης, τη βαρύτητα που δίνει το κόμμα στο θετικό λόγο, τονίζοντας πως η κοινωνία λέει «όχι στην πόλωση». Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπενθύμισε πως στη χθεσινή ομιλία -που διήρκεσε μια ώρα και 10 λεπτά- αφιέρωσε μόνο τα δέκα λεπτά στον κ. Τσίπρα, επισημαίνοντας πως ο θετικός μας λόγος είναι αυτό που θέλουν να ακούσουν οι πολίτες για την καθημερινότητά τους. «Η κοινωνια λέει όχι πολωση», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος εκτίμησε ως πιθανότερο σενάριο οι εκλογές να γίνουν το Μάιο και απάντησε εμμέσως στην πρόκληση του Αλέξη Τσίπρα για τηλεμαχία τονίζοντας πως «είχαμε μια αδιαμεσολάβητη αντιπαράθεση στη Βουλή. Προφανώς για να ζητήσει ντιμπέιτ ο κ. Τσίπρας, δεν θεωρεί προνομιακό του χώρο τη Βουλή. Εγώ θα είμαι στη Βουλή ανά πάσα στιγμή. Όταν προκηρύξει εκλογές, θα συζητήσουμε για το ντιμπέιτ».

Να σημειωθεί πως σε εξέλιξη βρίσκεται συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Σαμαρά και τον κ. Βέμπερ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης