Σάλος για το «τσογλάνι» και την «καταδίκη» του Πολάκη για τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ

Σάλος για το «τσογλάνι» και την «καταδίκη» του Πολάκη για τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ

Στο Twitter αναρωτιούνται αν «αυτόν τον έχουν για να βρίζει μόνο;» και επισημαίνουν ότι «είναι το μεγάφωνο των σκέψεων του Ηγέτη»

polakis-new-1
Δεν έχουν τέλος και μέτρο οι προσωπικές επιθέσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη κατά του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή. Η χθεσινή επίθεση, που έγινε μέσω του λογαριασμού του κ. Πολάκη στο facebook και η οποία χαρακτηρίστηκε από τις προσβλητικές εκφράσεις, ύβρεις και απειλές κατά του κ. Πουλή, θα μπορούσε να θεωρηθεί και...αναμενόμενη βεβαίως καθώς συμπίπτει χρονικά με την ολοκλήρωση των πορισμάτων για το ΚΕΕΛΠΝΟ απο τα κόμματα που συμμετέχουν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την υγεία που διερευνά τα θέματα της διοίκησης και της διαχείρισης του ΚΕΕΛΠΝΟ. Σημερα, έχει οριστεί η ψηφοφορία επί των πόρισμάτων και αύριο θα παραδοθεί το τελικό υλικό στον πρόεδρο της Βουλής.

Η επίμαχη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη



Η απάντηση του Σταμάτη Πουλή:



Υπό το πρίσμα αυτό δεν ξενίζει πολλούς η επίθεση του αναπληρωτή ο οποίος φρόντιζε επι τουλάχιστον 18 μηνες που διήρκεσε η εξεταστική επιτροπή (και) για το ΚΕΕΛΠΝΟ να κρατά ψηλά το θέμα με αναρτήσεις του στα social media στις οποίες επιτίθετο κατά του προέδρου των εργαζομένων. Παράλληλα, είχε ζητήσει να ελεγχθεί και πειθαρχικά όπως και έγινε.

Ο κ. Πολακης ουσιαστικα έχει εκδώσει...ετυμηγορία για τον κ. Πουλη, πριν κάν ξεκινήσει η εξεταστική επιτροπή. Τον έχει ήδη... δικάσει και καταδικάσει ότι ζημίωσε το Κέντρο, μέσω της θέσης του ως υπευθύνου για δομή οροθετικών, με διαγωνισμό για τη σίτιση των φιλοξενούμενων της δομής. Έχει χρησιμοποιήσει χαρακτηριστικα πολλές φορές αναφορές για φακές που κόστιζαν όσο το κρέας και ανάλογα παραδείγματα για να δείξει τον κατ´ αυτόν μέγεθος της σπατάλης του δημοσίου χρήματος. Επισης, αναφερόταν συχνα και απαξιωτικά για τον προμηθευτή της δομής ως "ο μπατζανάκης του Πουλη".

Ο κ. Πουλής ως υπεύθυνος της δομής απο την πλευρά του και ως μάρτυρας στην εξεταςτικη επιτροπή υποστήριζε εξαρχής οτι η σύμβαση της σίτισης είχε προκύψει απο διαγωνισμό και οτι με τον προμηθευτή φαγητού της δομής, μειοδότη του διαγωνισμού απέκτησαν τη συγκεκριμένη σχέση έπειτα απο χρονια συνεργασίας.

Μάλιστα, για το θέμα αυτο ο κ. Πουλής μήνυσε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για συκοφαντική δυσφήμηση. Το μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας πριν απο λίγους μηνες καταδίκασε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης σε χρηματική ποινή 8.000 ευρώ. Αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου, το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ που είχε κληθεί να εξετάσει και πειθαρχικώς το θέμα, εξάντλησε καθε αυστηρότητα αποφασίζοντας την καταγγελία της σύμβασης του κ. Πουλη, μια απόφαση που είχε χαρακτηριστεί εκδικητική από τους εργαζόμενους του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Πρόεδρος εργαζομένων ΚΕΕΛΠΝΟ στο ΘΕΜΑ 104,6: Καταθέτω μήνυση στον Πολάκη για το «τσογλάνι»



Κλείσιμο
Για «μανία και απίστευτη πολιτική δίωξη» του Παύλου Πολάκη προς το πρόσωπό του έκανε λόγο ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ανακοινώνοντας ότι θα υποβάλει μήνυση κατά του κ. Πολάκη.

«Όλα άρχισαν από τον Μάρτιο του 2017 όταν μας ζήτησε να δώσουμε ψευδή στοιχεία για να παγιδεύσουμε τον Άδωνι Γεωργιάδη. Μας ζήτησε να δώσουμε ψευδή στοιχειά ότι οι 22 επίμαχες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν παράνομες προσλήψεις με εντολή Γεωργιάδη. Στην αρχή μας πρόσφερε ανταλλάγματα. Μας είχαν στείλει επιθεωρητές της κυρίας Παπασπύρου που μας έλεγαν ότι είστε νέα παιδιά, έχετε μπροστα σας καριέρα και πείτε ό,τι πρέπει να πείτε διαφορετικά θα μας βρείτε απέναντι» εξιστόρησε το ιστορικό της υπόθεσης ο κ. Πουλής.

«Ο κ. Πολάκης απειλεί γιατί βρίσκεται σε πολιτικό πανικό. Τελείωσε η εξεταστική για το ΚΕΕΠΝΟ στην οποία είχε επενδύσει πολιτικά και 18 μήνες μετά δεν έβγαλε τίποτα. Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» πρόσθεσε ο κ. Πουλής και τόνισε: «αντίθετα αναδείχθηκαν τα 8 εκατ. ευρώ που έδωσε σε εταιρεία σεκιούριτι χωρίς διαγωνισμό, αναδείχθηκαν οι 2.000 προσλήψεις για το προσφυγικό κόστους 70 εκατ. ευρώ, 20 εκατ. ευρώ από το ευρωπαϊκό ταμείο προσφύγων και 50 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό».

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ υπενθύμισε, τέλος, ότι «υπάρχει διαδικασία ανοιχτή από την εισαγγελία διαφθοράς που έχει δώσει εντολή στην κυρία Παπασπύρου να εξετάσει τις καταγγελίες μας. Εδώ και ένα χρόνο δεν έχει γίνει τίποτα, η κυρία Παπασπύρου συγκαλύπτει και δεν καλύπτει τα πεπραγμένα Πολάκη».

Χρυσόγονος στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο Πολάκης είναι ο έμπιστος του Τσίπρα



Στη συμπεριφορά Πολάκη αναφέρθηκε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος εκφράζοντας την ανησυχία του «για το νέο κρούσμα της Πολακιάδας».

«Η επίθεση αυτή υπερβαίνει σε χυδαιότητα όλα τα προηγούμενα. Έχουμε έναν υπουργό που απευθύνεται με τον τρόπο που θα απευθυνόταν ο βασανιστής δεσμοφύλακας στον βασανιζόμενο κρατούμενο και δεν υπήρξε καμία αντίδραση και λυπάμαι γιατί ήμουν και στο παρελθόν στο κόμμα αυτό» είπε ο κ. Χρυσόγονος.

Σύμφωνα με τον ίδιο «το πρόβλημα είναι ότι ο Πολάκης όχι απλά διορίστηκε στη θέση αυτή από τον κ. Τσιπρα, όχι απλά είναι έμπιστος του Αλέξη Τσίπρα - γιατί προβεβλημένο στέλεχος δεν ήταν πριν την κυβέρνηση του 2015 - αλλά τον στηρίζει και δημοσίως λέγοντας ότι προσχωρεί στο δόγμα Πολάκη».

Οργή στο Twitter

Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί και το ύψος του Παύλου Πολάκη προκάλεσαν οργή στους χρήστες του Twitter οι οποίοι αναρωτιούνται αν «αυτόν τον έχουν για να βρίζει μόνο;», τον κατηγορούν ότι ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα, υπενθυμίζουν την υπόθεση με τα διπλά βιβλία και επισημαίνουν ότι «είναι το μεγάφωνο των σκέψεων του Ηγέτη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης