Σάλος για το «τσογλάνι» και την «καταδίκη» του Πολάκη για τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ

polakis-new-1

Στο Twitter αναρωτιούνται αν «αυτόν τον έχουν για να βρίζει μόνο;» και επισημαίνουν ότι «είναι το μεγάφωνο των σκέψεων του Ηγέτη»

Δεν έχουν τέλος και μέτρο οι προσωπικές επιθέσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη κατά του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή. Η χθεσινή επίθεση, που έγινε μέσω του λογαριασμού του κ. Πολάκη στο facebook και η οποία χαρακτηρίστηκε από τις προσβλητικές εκφράσεις, ύβρεις και απειλές κατά του κ. Πουλή, θα μπορούσε να θεωρηθεί και...αναμενόμενη βεβαίως καθώς συμπίπτει χρονικά με την ολοκλήρωση των πορισμάτων για το ΚΕΕΛΠΝΟ απο τα κόμματα που συμμετέχουν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την υγεία που διερευνά τα θέματα της διοίκησης και της διαχείρισης του ΚΕΕΛΠΝΟ. Σημερα, έχει οριστεί η ψηφοφορία επί των πόρισμάτων και αύριο θα παραδοθεί το τελικό υλικό στον πρόεδρο της Βουλής.

Η επίμαχη ανάρτηση του Παύλου ΠολάκηΗ απάντηση του Σταμάτη Πουλή:Υπό το πρίσμα αυτό δεν ξενίζει πολλούς η επίθεση του αναπληρωτή ο οποίος φρόντιζε επι τουλάχιστον 18 μηνες που διήρκεσε η εξεταστική επιτροπή (και) για το ΚΕΕΛΠΝΟ να κρατά ψηλά το θέμα με αναρτήσεις του στα social media στις οποίες επιτίθετο κατά του προέδρου των εργαζομένων. Παράλληλα, είχε ζητήσει να ελεγχθεί και πειθαρχικά όπως και έγινε.

Ο κ. Πολακης ουσιαστικα έχει εκδώσει...ετυμηγορία για τον κ. Πουλη, πριν κάν ξεκινήσει η εξεταστική επιτροπή. Τον έχει ήδη... δικάσει και καταδικάσει ότι ζημίωσε το Κέντρο, μέσω της θέσης του ως υπευθύνου για δομή οροθετικών, με διαγωνισμό για τη σίτιση των φιλοξενούμενων της δομής. Έχει χρησιμοποιήσει χαρακτηριστικα πολλές φορές αναφορές για φακές που κόστιζαν όσο το κρέας και ανάλογα παραδείγματα για να δείξει τον κατ´ αυτόν μέγεθος της σπατάλης του δημοσίου χρήματος. Επισης, αναφερόταν συχνα και απαξιωτικά για τον προμηθευτή της δομής ως "ο μπατζανάκης του Πουλη".

Ο κ. Πουλής ως υπεύθυνος της δομής απο την πλευρά του και ως μάρτυρας στην εξεταςτικη επιτροπή υποστήριζε εξαρχής οτι η σύμβαση της σίτισης είχε προκύψει απο διαγωνισμό και οτι με τον προμηθευτή φαγητού της δομής, μειοδότη του διαγωνισμού απέκτησαν τη συγκεκριμένη σχέση έπειτα απο χρονια συνεργασίας.

Μάλιστα, για το θέμα αυτο ο κ. Πουλής μήνυσε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για συκοφαντική δυσφήμηση. Το μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας πριν απο λίγους μηνες καταδίκασε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης σε χρηματική ποινή 8.000 ευρώ. Αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου, το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ που είχε κληθεί να εξετάσει και πειθαρχικώς το θέμα, εξάντλησε καθε αυστηρότητα αποφασίζοντας την καταγγελία της σύμβασης του κ. Πουλη, μια απόφαση που είχε χαρακτηριστεί εκδικητική από τους εργαζόμενους του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Πρόεδρος εργαζομένων ΚΕΕΛΠΝΟ στο ΘΕΜΑ 104,6: Καταθέτω μήνυση στον Πολάκη για το «τσογλάνι»Για «μανία και απίστευτη πολιτική δίωξη» του Παύλου Πολάκη προς το πρόσωπό του έκανε λόγο ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ανακοινώνοντας ότι θα υποβάλει μήνυση κατά του κ. Πολάκη.

«Όλα άρχισαν από τον Μάρτιο του 2017 όταν μας ζήτησε να δώσουμε ψευδή στοιχεία για να παγιδεύσουμε τον Άδωνι Γεωργιάδη. Μας ζήτησε να δώσουμε ψευδή στοιχειά ότι οι 22 επίμαχες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν παράνομες προσλήψεις με εντολή Γεωργιάδη. Στην αρχή μας πρόσφερε ανταλλάγματα. Μας είχαν στείλει επιθεωρητές της κυρίας Παπασπύρου που μας έλεγαν ότι είστε νέα παιδιά, έχετε μπροστα σας καριέρα και πείτε ό,τι πρέπει να πείτε διαφορετικά θα μας βρείτε απέναντι» εξιστόρησε το ιστορικό της υπόθεσης ο κ. Πουλής.

«Ο κ. Πολάκης απειλεί γιατί βρίσκεται σε πολιτικό πανικό. Τελείωσε η εξεταστική για το ΚΕΕΠΝΟ στην οποία είχε επενδύσει πολιτικά και 18 μήνες μετά δεν έβγαλε τίποτα. Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» πρόσθεσε ο κ. Πουλής και τόνισε: «αντίθετα αναδείχθηκαν τα 8 εκατ. ευρώ που έδωσε σε εταιρεία σεκιούριτι χωρίς διαγωνισμό, αναδείχθηκαν οι 2.000 προσλήψεις για το προσφυγικό κόστους 70 εκατ. ευρώ, 20 εκατ. ευρώ από το ευρωπαϊκό ταμείο προσφύγων και 50 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό».

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ υπενθύμισε, τέλος, ότι «υπάρχει διαδικασία ανοιχτή από την εισαγγελία διαφθοράς που έχει δώσει εντολή στην κυρία Παπασπύρου να εξετάσει τις καταγγελίες μας. Εδώ και ένα χρόνο δεν έχει γίνει τίποτα, η κυρία Παπασπύρου συγκαλύπτει και δεν καλύπτει τα πεπραγμένα Πολάκη».

Χρυσόγονος στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο Πολάκης είναι ο έμπιστος του ΤσίπραΣτη συμπεριφορά Πολάκη αναφέρθηκε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος εκφράζοντας την ανησυχία του «για το νέο κρούσμα της Πολακιάδας».

«Η επίθεση αυτή υπερβαίνει σε χυδαιότητα όλα τα προηγούμενα. Έχουμε έναν υπουργό που απευθύνεται με τον τρόπο που θα απευθυνόταν ο βασανιστής δεσμοφύλακας στον βασανιζόμενο κρατούμενο και δεν υπήρξε καμία αντίδραση και λυπάμαι γιατί ήμουν και στο παρελθόν στο κόμμα αυτό» είπε ο κ. Χρυσόγονος.

Σύμφωνα με τον ίδιο «το πρόβλημα είναι ότι ο Πολάκης όχι απλά διορίστηκε στη θέση αυτή από τον κ. Τσιπρα, όχι απλά είναι έμπιστος του Αλέξη Τσίπρα - γιατί προβεβλημένο στέλεχος δεν ήταν πριν την κυβέρνηση του 2015 - αλλά τον στηρίζει και δημοσίως λέγοντας ότι προσχωρεί στο δόγμα Πολάκη».

Οργή στο Twitter

Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί και το ύψος του Παύλου Πολάκη προκάλεσαν οργή στους χρήστες του Twitter οι οποίοι αναρωτιούνται αν «αυτόν τον έχουν για να βρίζει μόνο;», τον κατηγορούν ότι ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα, υπενθυμίζουν την υπόθεση με τα διπλά βιβλία και επισημαίνουν ότι «είναι το μεγάφωνο των σκέψεων του Ηγέτη».

ΣΧΟΛΙΑ (49)

Τεο

Πουλη αληθεύει ότι ο μπατζανακης σου είχε αναλάβει την αίτηση και επιπλέον την συντήρηση του κτιρίου;με απευθείας ανάθεση ; πχ να μας περνάτε για χαζούς!

"είναι η αριστερά ηλίθιε"

Πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε αυτήν την ξεφτίλα!!!!Σ 'αυτόν τον τόπο δεν υπάρχει τίποτα μετά τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ !!!

κοινος νους

τωρα για να καταλαβω....υπαρχουν σχολια υπερασπισης του υποδικου κλεφτη που θιχτηκε επειδη τον ειπαν ''τσογλανι''? δηλαδη τον κλεφτη πως τον λες? μονο το ''λαμογιο''σας καλυπτει?

@κοινη παράνοια

Μπερδεύτηκες μικρέ (λογικό, αφού υποστηρίζεις τον Πολλάκη) δεν αποκάλεσαν τον υπόδικο κλέφτη "τσογλάνι", ο κλέφτης είπε τον άλλον ¨τσογλάνι"... αυτό το λαμόγιο, ντε, με τα διπλά βιβλία... ε ρε ξέσκισμα που έχει να φάει στον Κορυδαλλό....

Κατο#ροποτισμένε αδιόρθωτε !

Αληθινά είσαι ΚΕΝΟΣ ΝΟΥΣ αρβυλομούρη άπλυτε ....

Κarletos

Θα μπορουσε να ειναι Διοικητης σε στρατοπεδο συγκεντρωσης ! Τα γνωστα "Γκουλαγκ" !

βξωηωηξ

ΠΟΛΑΚΗ ΑΜΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΠΑΡΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Μαν

Ολοι οι χοιροι μια γενια

ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΕΕΕΕ????

κάτσε εκεί στο ΑΜΈΡΙΚΑ ΜΕΡΙΆ ΚΑΙ άσε εμάς εδώ ΡΕ έξυπνες ΜΕ τις αριστεράνντζεσου. Εκεί στο ΑΜΈΡΙΚΑ ΣΑΣ γλεντάει Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΛΆ Ε? γιαυτό γαυγίζει????ΠΟΝΑΕΙ Ε??? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ Ε??????

.-

Παράξενο θα ήταν αν έβγαινε ο Πολάκης και έλεγε για την θεωρία της σχετικότητας.

Πολακης : Τα σύνορα της Αλβανίας φτάνουν στη Λαμία

Εγώ είμαι υπέρ του διαμελισμού της Ελλάδας, αφού μίλησε ο λαός .

Δεξιος τουιτερας

Εννοείται θα κραξω τον Πολακη για τη δήλωση του! Για το δεξιο λαμογιο που καταχράστηκε λεφτα δεν λέω ουτε κουβεντα...! Θα μου κόψουν και τα 0.60 αμα το κάνω...

tsaou

Αποφασισες και μετα δικασες.Ολα τα φασιστακια το ιδιο με αυτον που βριζει εισαστε.Εβγαλες τον εναν κλεφτη γιατι ετσι σου ειπαν τα αρχιλαμογια που κατευθυνουν τη σκεψη σου.Προφανως και τη τσεπη σου.Θυμασαι τι εκαναν στο Τσαουσεσκου πριν καποια χρονια? Θυμησου και φοβισου....

Αμερικάνος

Τεράστιε Πολάκη, πονάει τους φιλελέ που δίνεις πόνο. Που τα λες χύμα και όχι με το γάντι. Καλά για τον όχλο δεν μιλάω , αυτός όποιον και να του φέρεις στην εξουσία δεν θα του κάνει. Οι Έλληνες είναι χαμηλής νοημοσύνης λαός άλλωστε. Αντί να στηρίξουν αυτή την κυβέρνηση και τέτοιους βουλευτές που τρέχουν να μαζέψουν αυτά που εσείς σκορπισατε (κλέψατε) , και συνεχίζετε να κλέβετε με κάθε τρόπο (ευτυχώς υπό τον Τσίπρα λιγότερο), αντί αυτού τον περιφρονείται. Αλλα όλοι ξέρουμε γιατί , ονειρεύεστε εποχές όπου δεν υπήρχε κανένας έλεγχος , κόβατε 1 απόδειξη το μήνα , δηλώνατε ότι θέλατε. Εσείς φτάσατε την Ελλάδα εδώ κατά κύριο λόγο, όχι οι πολιτικοί. Κρατήστε τον Τσίπρα πάνω με νύχια και με δόντια , αλλιώς ξοφλησατε.

Σου δίνω 10 ευρώ

Για να πλύνεις τα δόντια σου και να κάνεις ντους κάθε μέρα, επι μια βδομάδα . Αντέχεις ;

Αμερικάνε με όψη ...κοτοπολάκι !

Από μακρυά όζεις απλυσιά ! Βρώμισες το διαδίκτυο στόκε .....

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kraounakis-stamatis

«Έκανε πολύ κακή τηλεόραση και προσέβαλε και την ΕΡΤ και το κόμμα» αναφέρει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης που στο παρελθόν δεν είχε διστάσει να συνταχθεί με τις απόψεις Πολάκη - Δείτε την ανάρτησή του στο Facebook

3
anastasiadis-kypros

Είμαι αποφασισμένος να μην μπω ποτέ σε διάλογο ενόσω ή εφόσον η Τουρκία συνεχίσει τις έκνομες ενέργειες, παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο ή απειλώντας για εποικισμό της Αμμοχώστου», τόνισε ο πρόεδρος της Κύπρου

4883186__1_

Η υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε στη σημασία της πολιτιστικής κληρονομιάς μας, που αποτελείται από υλικά, όπως τα μνημεία, τα μουσεία, οι αρχαιλογικοί χώροι, αλλά και άυλα κληροδοτήματα, όπως τα έθιμα και οι παραδόσεις μας, τα οποία κινδυνεύουν από την υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος

21652519

«Θα υπερασπισθούμε τον τόπο μας καθώς και την Διεθνή και την Ευρωπαϊκή νομιμότητα υπό όρους αρραγούς ενότητας» τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στην τελετή μνήμης για την «Ταξιαρχία του Ρίμινι»

10