«Καρφί» Ταχιάου για Μπουτάρη: Δεν θα φορέσω σκουλαρίκι ούτε θα κάνω tattoo...

«Καρφί» Ταχιάου για Μπουτάρη: Δεν θα φορέσω σκουλαρίκι ούτε θα κάνω tattoo...

«Δεν είμαι σταρ, δεν θα πουλήσω το brand Ταχιάος, αλλά το brand Θεσσαλονίκη - Το brand Θεσσαλονίκη θα πουλήσουμε στο εξωτερικό» δήλωσε ο Νίκος Ταχιάος που ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού του

taxiaos
Αιχμές κατά του Γιάννη Μπουτάρη άφησε την Παρασκευή ο υποψήφιος της ΝΔ για το δήμο Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος.

«Δεν είμαι σταρ, ούτε σκουλαρίκι θα βάλω ούτε θα κάνω tatto... Δεν θα πουλήσω το brand Ταχιάος, αλλά το brand Θεσσαλονίκη. Το brand Θεσσαλονίκη θα πουλήσουμε στο εξωτερικό» δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή Τύπου ο Νίκος Ταχιάος ανακοινώνοντας το όνομα του συνδυασμού του που είναι «Θεσσαλονίκη υπεύθυνα».

Ο δήμος, σημείωσε, δεν αντιμετωπίζει τις ευθύνες του και δεν μεταφέρεται και η απαιτούμενη αίσθηση ευθύνης στους πολίτες. Σήμερα το πρωί στη μέση της η λεωφόρος Νίκης ήταν γεμάτη μπάζα.

Ο κ. Ταχιάος «φωτογραφίζοντας» τον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με «λαϊκιστικές δυνάμεις», όμως τόνισε πως το ψηφοδέλτιο που θα συγκροτήσει θα είναι «ευρύτερο, και όχι νεοδημοκρατικό», παρότι ίδιος δήλωσε Νεοδημοκράτης.

Για την υποψηφιότητα της Κατερίνας Νοτοπούλου ανέφερε ότι δεν την ξέρει προσωπικά, όμως «είναι νέο πρόσωπο, ας την ακούσουμε, προφανώς κάτι θα έχει να πει». Είναι επικοινωνιακές υποψηφιότητες και της κ. Νοτοπούλου και της κ. Καϊλή» δήλωσε πάντως.

Ν. Ταχιάος - Παρουσίαση υποψηφιότητας - THESSTODAY.GR
Κλείσιμο



Ο υποψήφιος δήμαρχος έθεσε ως προτεραιότητα στις πρώτες 100 ημέρες της δημαρχίας του την καθημερινότητα της πόλης, την καθαριότητα και την ευταξία. «Ο μύθος της μίζερης πόλης είναι ανυπόστατος» τόνισε.

Ακολούθησε η παρουσίαση βίντεο στο οποίο ο συνδυασμός του Νίκου Ταχιάου δίνει το στίγμα για την πορεία που επιθυμεί να ακολουθήσει μέσα από λέξεις - κλειδιά: «Ενότητα, Καινοτομία, Εξωστρέφεια, Κινητικότητα, Εκσυγχρονισμός, Δημιουργία, Κατανόηση, Πολιτισμός».

Ερωτηθείς για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο υποψήφιος δήμαρχος είπε ότι διαφωνεί με την εκχώρηση του όρου «Μακεδονία» ως εθνότητα, διευκρίνισε όμως ότι η πόλη, και όχι το ονοματολογικό, «θα πρέπει να είναι το επίκεντρο των δημοτικών εκλογών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης