Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα

Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα

Έπειτα από πρόταση του Νικήτα Κακλαμάνη - Διαφώνησε η Αννέτα Καββαδία από τον ΣΥΡΙΖΑ

vouli_sigi
«Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα και την χωρίς κανένα άλλοθι καταδίκη της δολοφονίας του εκ μέρους της αλβανικής αστυνομίας στους Βουλιαράτες. Ζητώ την έγκριση του Σώματος, γιατί δεν προβλέπεται από τον Κανονισμό, να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή», ανέφερε ο  Νικήτας Κακλαμάνης ανοίγοντας τη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Ωστόσο η πρωτοβουλία του αντιπροέδρου του κοινοβουλίου φαίνεται πως προκαλεί εντάσεις και δυσφορία στις τάξεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ηδη, η κυρία Αννέτα Καββαδία πήρε σαφείς αποστάσεις, γράφοντας στο Τwitter ότι η σχετική πρωτοβουλία ήταν του προεδρεύοντος Νικήτα Κακλαμάνη, και όχι της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής.

Επίσης, συνεργάτες του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση επιβεβαιώνουν ότι το ζήτημα δεν συζητήθηκε στην Διάσκεψη των Προέδρων και πως η πρόταση για την τήρηση ενός λεπτού σιγή αποτελεί πρωτοβουλία του κ. Κακλαμάνη. Προσθέτουν ωστόσο πως το προεδρείο δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια στο ζήτημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης