Κεραμέως: Ο Γαβρόγλου μετακυλίει την ευθύνη της κυβέρνησης στους φοιτητές

b7656dec1a336ff9db94b6b010ff810b_XL

Η τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας ασκεί δριμεία κριτική στον υπουργό Παιδείας για τις δηλώσεις του 

Δριμεία κριτική στις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου σχετικά με την απουσία αποφασιστικής δράσης του φοιτητικού κινήματος άσκησε η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Νίκη Κεραμέως. «Με πρωτοφανή προκλητικότητα ο Υπουργός Παιδείας μετακυλίει ακόμη μία φορά την ευθύνη της Κυβέρνησης για τη διαφύλαξη της νομιμότητας στα τριτοβάθμια Ιδρύματα, στους ίδιους τους φοιτητές», τονίζει.

«“Πού είναι το φοιτητικό κίνημα, πού είναι οι φοιτητές να διεκδικήσουν τους χώρους τους και την ακαδημαϊκή ειρήνη;” Τάδε έφη ο υπουργός Παιδείας, ερωτώμενος για την κατάληψη χώρου της Φιλοσοφικής Σχολής από το Ρουβίκωνα, υπενθυμίζοντας σε όλους τις παλαιότερες δηλώσεις του περί “απουσίας ρωμαλέου φοιτητικού κινήματος”.

Με πρωτοφανή προκλητικότητα ο υπουργός Παιδείας μετακυλίει ακόμη μία φορά την ευθύνη της Κυβέρνησης για τη διαφύλαξη της νομιμότητας στα τριτοβάθμια Ιδρύματα, στους ίδιους τους φοιτητές.

Τη στιγμή που η Πανεπιστημιακή κοινότητα βιώνει έναν πρωτόγνωρο αναβρασμό και το ένα μετά το άλλο Πανεπιστημιακά Ιδρύματα κλείνουν ή προειδοποιούν ότι θα αναστείλουν τη λειτουργία τους εξαιτίας της ανομίας που κυριαρχεί στους χώρους τους, ο αρμόδιος υπουργός σφυρίζει αδιάφορα, παραμένοντας συνεπής στις ιδεοληψίες του.

Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί το καθεστώς φόβου και ανομίας που έχει επιβληθεί στα ακαδημαϊκά ιδρύματα. Το Κράτος θα εγγυηθεί ότι φοιτητές, καθηγητές και εργαζόμενοι θα αισθάνονται επιτέλους ασφαλείς», υπογραμμίσει η κ. Κεραμέως σε δήλωσή της.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

aftodikia

Δηλαδή ο υπουργός της Ελληνικής δημοκρατίας προτρέπει τα παιδιά που πάνε να σπουδάσουν να πάρουν τα "όπλα" (καρέκλες, κράνη, τραπέζια, μαδέρια) και να λύσουν τις διαφορές του με τους αναρχικούς που καλύπτει η σημερινή κυβέρνηση. Δηλαδή αντί τα παιδιά να μορφωθούν στο επάγγελμα τους να μορφωθούν σε εμφύλιο-πολεμικές καταστάσεις. Το έχουμε χάσει εντελώς μιλάμε, οι άνθρωποι ζούνε στην εποχή του 40!!

Το ίδιο κάνατε και σεις και αυτοί και οι άλλοι.

Την ευθύνη για τις σπατάλες σας, την μεταφέρετε σε λίγους συνταξιούχους και μικροιδιοκτήτες ακινήτων. 33% αφορολόγητο εισόδημα και αφορολόγητου όλος ο μεγάλος πλούτος...... Στα τσακίδια όλοι σας!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gia_tzakri_statement

Δήλωση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Θέλω να στείλω σε όλους αυτούς τους δολοφόνους το μήνυμα ότι θα συνεχίσω σθεναρά να αγωνίζομαι για τις ιδέες και τα πιστεύω μου με γνώμονα πάντα το εθνικό συμφέρον»

12