Λαφαζάνης στον «Θέμα 104,6»: Η κυβέρνηση είναι παραδομένη σε Γερμανία και ΗΠΑ, εκεί δίνει αναφορά

Λαφαζάνης στον «Θέμα 104,6»: Η κυβέρνηση είναι παραδομένη σε Γερμανία και ΗΠΑ, εκεί δίνει αναφορά

«Το προσκύνημα τους εκεί, είναι το ύστατο καταφύγιο τους», σύμφωνα με τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας περιμένοντας, όπως λέει την επιρροή τους για να παραμείνουν στο κάδρο

lafazani
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και τους Γιάννη Μακρυγιάννη και Μάκη Πολλάτο, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Είναι μια κυβέρνηση που δεν παράγει έργο, δεν μπορεί να φέρει σε πέρας τίποτα. Με όποιο θέμα καταπιαστεί τα κάνει μούσκεμα. Είναι μια κυβέρνηση που έπρεπε να έχει φύγει χθες», τόνισε.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως «μια ομάδα ανίκανων παραδομένων σε Γερμανία και ΗΠΑ». Εκεί όπως είπε δίνει αναφορά πλέον.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσφέρει όλο το ελληνικό έδαφος σε αυτούς, σημειώνοντας ότι «η επιρροή που τους απομένει πλέον είναι κυρίως τα πελατειακά δίκτυα».

Όπως είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, «ύστατο καταφύγιο είναι το προσκύνημα σε ΗΠΑ και Γερμανία, περιμένοντας ότι η επιρροή τους, θα μπορέσει να τους περισώσει και να παραμείνουν στο κάδρο».

«Τσίπρας και Μητσοτάκης τείνουν να προσομοιάζουν», ανέφερε.

Κλείσιμο
Αναφερόμενος στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο σημείωσε, ότι και στο παρελθόν ανέβαιναν οι τόνοι στα υπουργικά συμβούλια όταν και εκείνος συμμετείχε στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. «Καμμένος και Κοτζιάς είναι στα μαχαίρια εδώ και πάρα πολύ καιρό, λόγω του θέματος των Πρεσπών», σχολίασε.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης