Η «εξομολόγηση» κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στον Κοντιάδη

Η «εξομολόγηση» κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στον Κοντιάδη

Ο καθηγητής του Παντείου και στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Ξενοφών Κοντιάδης αποκάλυψε τη συνομιλία του με κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ - «Συμφωνήσαμε για πρώτη φορά εδώ και χρόνια ότι υπάρχουν ευθύνες κι ότι μόνο ένα θαύμα θα βγάλει τη χώρα από το τέλμα»

kontiadis
«Συμφωνήσαμε για πρώτη φορά εδώ και χρόνια ότι υπάρχουν ευθύνες και ότι μόνο ένα θαύμα θα βγάλει τη χώρα από το τέλμα», έγραψε ο καθηγητής στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, Ξενοφών Κοντιάδης, αποκαλύπτοντας τη συνομιλία του με υψηλό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του στελέχους -περιορίστηκε να πει ότι συναντήθηκε με «παλιό και αγαπημένο φίλο», που είναι «υψηλό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», ο κ. Κοντιάδης αναφέρθηκε στο διάλογο που είχαν.

Όπως έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «ξέρουν ότι πλησιάζει η ήττα τους», ενώ «έχουν επίγνωση της πλήρους αποτυχίας τους». Μάλιστα, φοβούνται για την επόμενη μέρα και κυρίως για το ενδεχόμενο δικαστικών διώξεων, ωστόσο «παραμένουν αμετανόητοι και ιδεοληπτικοί».

Αναλυτικά, ο κ. Κοντιάδης έγραψε:

«Πριν από λίγες μέρες συναντήθηκα με έναν παλιό και αγαπημένο φίλο. Υψηλό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Αναπόφευκτα η σχέση μας επηρεάστηκε από όσα έγιναν την τελευταία τετραετία. Αλλά τέτοιες φιλίες δεν διαλύονται. Ιδού τι έβγαλα από την κουβέντα μαζί του, που όσο κι αν τα υπέθετα ή αν τείνουν να γίνουν κοινός τόπος είχε σημασία να τα ακούσω αρμοδίως...
1. Ξέρουν ότι πλησιάζει αναπότρεπτη η ήττα τους,
2. Είναι απογοητευμένοι από όσα έπραξαν--κοινώς έχουν επίγνωση της πλήρους αποτυχίας τους
3. Βλέπουν το μέλλον της χώρας ζοφερό,
4. Φοβούνται την επόμενη μέρα, φοβούνται ιδίως διώξεις δικαστικές,
Κλείσιμο
5. Παραμένουν αμετανόητοι και ιδεοληπτικοί, αυτό δεν αλλάζει εξαιτίας των προηγούμενων,
6. Ψάχνουν ένα στήριγμα στην Κεντροαριστερά, χωρίς αιδώ ούτε ενοχές.
Είναι ίσως περίεργο, αλλά συμφωνήσαμε για πρώτη φορά εδώ και χρόνια ότι υπάρχουν ευθύνες και ότι μόνο ένα θαύμα θα βγάλει τη χώρα από το τέλμα. Παρ΄όλα αυτά δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι δεν θα ήταν έτοιμοι να ξανακάνουν τα ίδια και μάλιστα πλέον με μια καθαρά καθεστωτική λογική».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης