Κατσίκης στο ΘΕΜΑ 104,6: Ή εκλογές ή νέο κυβερνητικό σχήμα όταν ρίξουμε την κυβέρνηση για το Σκοπιανό

Κατσίκης στο ΘΕΜΑ 104,6: Ή εκλογές ή νέο κυβερνητικό σχήμα όταν ρίξουμε την κυβέρνηση για το Σκοπιανό

«Παραμένουν προσωπικές απόψεις όσων λένε τώρα ότι θα υπερψηφίσουν τη συμφωνία» υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ

katsikis-anel-1
Την πρόθεση των ΑΝΕΛ να ρίξουν την κυβέρνηση «προ του κινδύνου να έρθει το σχέδιο συμφωνίας των Πρεσπών και να επέλθει η κύρωσή του με άλλες πολιτικές δυνάμεις και ανεξάρτητους βουλευτές» επαναβεβαίωσε ο βουλευτής του κόμματος Κώστας Κατσίκης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Όταν έρθει η συμφωνία αυτό θα κάνουμε πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας. Πώς ρίχνει κανείς την κυβέρνηση; Θα άρουμε άρουμε την εμπιστοσύνη, βεβαίως θα αποσύρουμε τους υπουργούς και τότε θα γίνουν δύο τινά:

- το ένα είναι να πάμε σε εκλογές που το βρίσκω πιθανό
- το δεύτερο να σχηματιστεί ένα νέο κυβερνητικό σχήμα με εμμονή για να περάσει η συμφωνία».

Στην ερώτηση γιατί το κόμμα του Πάνου Καμμένου δεν ρίχνει τώρα την κυβέρνηση, ο Κώστας Κατσίκης απάντησε «γιατί δεν έχει νόημα. Θα ήταν προδοσία να ρίξουμε τώρα την κυβέρνηση όπως συνέβη με το πολιτικό τέχνασμα της πρότασης μομφής από τη ΝΔ. Δεν θα έφερνε κανένα πολιτικό αποτέλεσμα αλλά καταστροφή στο οικονομικό πεδίο».

Όσον αφορά την πρόθεση υπερψήφισης της συμφωνίας από βουλευτές των ΑΝΕΛ, ο κ. Κατσίκης υποστήριξε ότι «παραμένουν προσωπικές απόψεις όσων λένε τώρα ότι θα υπερψηφίσουν τη συμφωνία. Για ενδεχόμενες διαγραφές ρωτήστε τον Καμμένο».

Κλείσιμο
Κληθείς, τέλος, να τοποθετηθεί για το αν υπήρξε αλλαγή γραμμής από τον Πάνο Καμμένο σχετικά με το αν θα ρίξει ή όχι την κυβέρνηση ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι «πριν ο Καμμένος έλεγε ότι δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση γιατί πιστεύουμε ότι η συμφωνία δεν θα έρθει στη Βουλή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης