Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Δε φοβάμαι τον Ρουβίκωνα - Μπακογιάννη: Και ο Παύλος δε φοβόταν τη 17Ν

Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Δε φοβάμαι τον Ρουβίκωνα - Μπακογιάννη: Και ο Παύλος δε φοβόταν τη 17Ν

«Υπάρχει επισήμως ανοχή... αφού σου λέει η κυβέρνηση ότι τα παιδιά αυτά κάνουν ακτιβισμό», ανέφερε η πρώην υπουργός

Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Δε φοβάμαι τον Ρουβίκωνα - Μπακογιάννη: Και ο Παύλος δε φοβόταν τη 17Ν
«O Ρουβίκωνας μας κάνει ρόμπα διεθνώς», ανέφερε η πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στην χθεσινή εισβολή της αντιεξουσιαστικής ομάδας στο υπουργείο Εξωτερικών.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε «τα παιδιά» του Ρουβίκωνα, «αγύμναστα».

«Αυτά... τα μωρά όμως μας κάνουν ρόμπα διεθνώς», τόνισε η κυρία Μπακογιάννη, σχολιάζοντας, ότι «υπάρχει επισήμως ανοχή... αφού σου λέει η κυβέρνηση ότι τα παιδιά αυτά κάνουν ακτιβισμό».

Όπως είπε η κυρία Μπακογιάννη, αναφερόμενη στα θέματα ασφάλειας, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καθαρίσει τα Εξάρχεια».

«Η ασφάλεια είναι ένα θέμα που απασχολεί τους πάντες», τόνισε.

Αίσθηση προκαλεί ο διάλογος της Ντόρας Μπακογιάννη με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Βαγγέλη Παπαδημητρίου.

Ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου δήλωσε ότι ο ίδιος, αλλά και ο απλός πολίτης δεν φοβάται το Ρουβίκωνα, με τη βουλευτή της ΝΔ να του απαντά ότι και ο Παύλος Μπακογιάννης δεν φοβόταν τη 17 Νοέμβρη. 

Ο επίμαχος διάλογος

Παπαδημητρίου: Δεν υπάρχει θέμα αποδοχής της βίας, αλλά δεν κατάλαβα πώς είναι δυνατόν οι ενέργειες του Ρουβίκωνα να συνδέονται με την ανασφάλεια των πολιτών… Στο σπίτι του απλού πολίτη δεν μπαίνει ο Ρουβίκωνας.

Μπακογιάννη: Μπήκε στο συμβολαιογραφείο… Ο συμβολαιογράφος είναι απλός πολίτης. Για να πάρει το κομπιούτερ του, τα έπιπλα του, έδωσε το υστέρημά του… Αυτός λοιπόν ο συμβολαιογράφος απειλείται ότι θα του κάνουν γυαλιά – καρφιά το γραφειάκι του, διότι μιλάμε πολλές φορές για γραφειάκια… 

Παπαδημητρίου: Εγώ δεν φοβάμαι πάντως ότι θα μού κάνει επίθεση στο σπίτι ο Ρουβίκωνας. 

Μπακογιάννη: Και ο Παύλος Μπακογιάννης δεν φοβόταν ότι θα τον σκοτώσει η 17 Νοέμβρη, και τον σκότωσε. 

Παπαδημητρίου: Δεν είναι Ρουβίκωνας η 17Ν. Δε φοβάται ο απλός πολίτης το Ρουβίκωνα.

Μπακογιάννη: Ο απλός πολίτης νοιώθει ότι ξεφτιλίζεται κ. Παπαδημητρίου, έμενα το υπουργείο Εξωτερικών είναι σύμβολο στο μυαλό μου… Δε θέλω να λένε αύριο το πρωί ότι η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι. 

Παπαδημητρίου: Μήπως το μεγεθύνουμε αυτό; 

Μπακογιάννη: Και η φραστική βία είναι βία… Και δεν πρέπει να διαχωρίζουμε τη βία σε ακροδεξιά και ακροαριστερή, όλες είναι καταδικαστέες.


Μπσκογιάννη
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης