Κλειστοί το Σάββατο έξι σταθμοί του μετρό στη Θεσσαλονίκη, λόγω της συγκέντρωσης για τα Τέμπη
Οι σταθμοί Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός, Δημοκρατίας, Βενιζέλου, Αγίας Σοφίας, Σιντριβάνι και Πανεπιστήμιο θα κλείσουν από τις 10 το πρωί με εντολή της ΕΛΑΣ
Κλειστοί θα παραμείνουν κατόπιν εντολής της ΕΛΑΣ έξι σταθμοί του μετρό Θεσσαλονίκης το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί, λόγω της συγκέντρωσης για τη συμπλήρωση τριών ετών από τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.
Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης του μέσου THEMA, κατόπιν εντολής των αστυνομικών αρχών, στις 10.00 π.μ. θα ανασταλεί προσωρινά η λειτουργία των σταθμών:
Επίσης, στις 28 Φεβρουαρίου, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης που έχει προκηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς (ΠΟΣ), ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια ή περιορισμοί στη λειτουργία της Γραμμής.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας