Νέο βίντεο «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»: Ο πρωθυπουργός... πανηγυρίζει για το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα μουσεία

Νέο βίντεο «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»: Ο πρωθυπουργός... πανηγυρίζει για το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα μουσεία

Ίσως μάλιστα για πρώτη φορά, βλέπουμε και τον υφυπουργό Πολιτισμού, Κώστα Στρατή ο οποίος πρωταγωνιστεί στο νέο κυβερνητικό σποτ 

trassss
Ένα ακόμη βίντεο της γνωστής πρωθυπουργικής σειράς... «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να παρουσιάσει αυτή τη φορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο για αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία της χώρας.

Ισως μάλιστα για πρώτη φορά, βλέπουμε και τον υφυπουργό Πολιτισμού, Κώστα Στρατή ο οποίος πρωταγωνιστεί στο νέο κυβερνητικό σποτ. Στην συνέχεια μιλά και η υπουργός Λυδία Κονιόρδου.

«Ο πολιτισμός είναι η μεγάλη αξία της χώρας μας, η πυξίδα μας για το μέλλον. Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ολοκλήρωσε μια σημαντική τομή: Το ηλεκτρονικό εισιτήριο για αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία της χώρας.

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες προς τα εκατομμύρια των επισκεπτών με τη δυνατότητα αγοράς μέσω διαδικτύου (http://etickets.tap.gr ) και περιορίζει τον χρόνο αναμονής για την είσοδο στους μεγάλους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

Ανοίγει έτσι ο δρόμος για τη δυνατή τοποθέτηση του πολιτιστικού αγαθού της πατρίδας μας στην παγκόσμια τουριστική αγορά. Και στον πολιτισμό η Ελλάδα προχωρά», αναφέρει ο πρωθυπουργός στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο πολιτισμός είναι η μεγάλη αξία της χώρας μας, η πυξίδα μας για το μέλλον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης