Ο Ντιμιτρόφ δεν κερνάει ντομάτες: «Προς το παρόν τις κρατάμε για τον εαυτό μας» έγραψε στο Twitter

Ο Ντιμιτρόφ δεν κερνάει ντομάτες: «Προς το παρόν τις κρατάμε για τον εαυτό μας» έγραψε στο Twitter

Ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ είχε... τάξει αυτό το δώρο σε όποιον τάσσονταν υπέρ της άμεσης έναρξης των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της χώρας του στην ΕΕ

dimitrov44
Τελικά, ο Νικολά Ντιμιτρόφ δεν θα αρχίσει να στέλνει πακέτα με ντομάτες στην Ευρώπη. Προς το παρόν, τις κρατά για τον εαυτό του, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά το τέλος του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ είχε... τάξει αυτό το δώρο σε όποιον τάσσονταν υπέρ της άμεσης έναρξης των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της χώρας του στην ΕΕ. «Οι πιο νόστιμες ντομάτες στον κόσμο! Σε όποιον υποστηρίξει την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της “Μακεδονίας” με την ΕΕ την επόμενη εβδομάδα, υποσχόμαστε να του στείλουμε ένα πακέτο με φρέσκες ντομάτες “Μακεδονίας”, μέσω ταχυδρομείου», είχε γράψει στο Twitter την Κυριακή.

«Σήμερα υπήρξαν αρκετά σκαμπανεβάσματα», έγραψε ο Ντιμιτρόφ στο Twitter, αναφερόμενος στο γεγονός ότι κάποιες χώρες αντιδρούσαν στο να ανοίξει ο δρόμος για τις διαπραγματεύσεις. «Θα κρατήσουμε τις ντομάτες για τον εαυτό μας, προς το παρόν. Ο Ιούνιος του 2019 δεν είναι τόσο μακριά», ανέφερε ακόμη ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ.

Dimitrov22
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης