Πικραμμένος για Novartis: Να διερευνηθεί άμεσα και επί της ουσίας η υπόθεση

pikrammenos

«Εάν η υπόθεση συρθεί επι μακρόν τότε θα πληγεί η προσωπικότητά μου και θα ενισχυθεί η άποψη ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη», είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη Βουλή

Να διερευνηθεί άμεσα και επι της ουσίας η υπόθεση ζήτησε ο κ. Παναγιώτης Πικραμμένος κατά την σύντομη τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται το κυβερνητικό πόρισμα για την Νοβάρτις.


«Σήμερα σας δηλώνω με συντομία και παρρησία ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποιο όργανο θα κριθεί ως αρμόδιο για να κρίνει την υπόθεση και να την εξετάσει. Με ενδιαφέρει η επι της ουσίας διερεύνηση. Εχω τον φόβο ότι με τις διαδικασίες που ακολουθούνται ίσως να μην συμβεί» τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

«Η παρακώλυση και καθυστέρηση της διαδικασίας προσβάλλει βάναυσα το κύρος ενός ανθρώπου που υπηρέτησε την Δικαιοσύνη και στο τέλος την ίδια Δικαιοσύνη» είπε στην συνέχεια για να ζητήσει την τήρηση της εθνικής και ευρωπαίκής έννομης τάξης.

«Εάν η υπόθεση συρθεί επι μακρόν τότε θα πληγεί η προσωπικότητά μου και θα ενισχυθεί η άποψη ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη. Δεν έχω σχέση με το αποκαλούμενο σκάνδαλο Νοβάρτις και σας καλώ να πράξετε το καθήκον σας» είπε στο τέλος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

papdadkou-alph

Κατά πληροφορίες είναι ένα από τα 3-4 πρόσωπα που υπέβαλαν αίτηση - Η Γιάννα Παπαδάκου έχει καταγγελθεί από την πρώην εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Ράικου για εμπλοκή στη σκευωρία Novartis

21