Ντιμιτρόφ για Σκοπιανό: Οι υπουργοί Εξωτερικών θα αναλάβουν τις διαπραγματεύσεις

Ντιμιτρόφ για Σκοπιανό: Οι υπουργοί Εξωτερικών θα αναλάβουν τις διαπραγματεύσεις

Συμφωνήσαμε να συγκροτήσουμε ομάδες εργασίας, υπό την ηγεσία των υπουργών Εξωτερικών και να αναζητήσουμε απευθείας τις πιθανές λύσεις δήλωσε ο Ντιμιτρόφ μετά την συνάντηση που είχε με τον Νίκο Κοτζιά - «Φεύγει» η διαδικασία από τα Ηνωμένα Έθνη

Η Ελλάδα και η πΓΔΜ συμφώνησαν να συγκροτήσουν ομάδες εργασίας, με επικεφαλής τους υπουργούς Εξωτερικών, προκειμένου να ξεκινήσουν συνομιλίες για την εξεύρεση μιας λύσης στο θέμα του ονόματος, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ Νίκολα Ντιμιτρόφ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Reuters.

Ο Νικολά Ντιμιτρόφ αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά. "Αναχωρήσαμε, πεπεισμένοι ότι υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές να προχωρήσουμε προς τα εμπρός" είπε.

Σύμφωνα με τον Ντιμιτρόφ και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συγκροτήσουν ομάδες εργασίας, υπό την ηγεσία των ΥΠΕΞ, για να συζητήσουν απευθείας πιθανές λύσεις. "Αναμένω ότι η πρώτη συνάντηση μπορεί να γίνει ακόμη και τον Φεβρουάριο", πρόσθεσε.

Η επόμενη συνάντηση του διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το θέμα του ονόματος, Μάθιου Νίμιτς, με τους διαπραγματευτές της Ελλάδας και της πΓΔΜ είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου. Οι υπουργοί Εξωτερικών δεν έχουν εμπλακεί απευθείας στις συνομιλίες αυτές.

"Έχουμε τεράστια ευθύνη" είπε ο Ν. Ντιμιτρόφ, προσθέτοντας ότι η πΓΔΜ αντιλαμβάνεται τις ανησυχίες που μπορεί να έχουν οι γειτονικές χώρες. "Είναι σαφές ότι η ταυτότητα είναι πολύ σημαντική για εμάς. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να πείσουμε τους Έλληνες συναδέλφους μας ότι υπάρχει σαφής διάκριση μεταξύ της χώρας μας και μιας περιοχής που περιλαμβάνει τη βόρεια Ελλάδα", συνέχισε.

Αναφερόμενος στην επίλυση του ονοματολογικού, δήλωσε ότι είναι "συγκρατημένα αισιόδοξος".

Σχετικά με την ένταξη της χώρας του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είπε ότι ελπίζει να οριστεί τον Ιούνιο μια ημερομηνία για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων ενώ θα επιδιώξει να λάβει και μια πρόσκληση για να ενταχθεί η πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, στο οποίο είναι ήδη μέλη οι περισσότερες γειτονικές χώρες.

ΣΧΟΛΙΑ (49)

Detonation

Από την στιγμή που συζητάει η κυβέρνηση μαζί τους για το όνομα , το Μακεδονία θα είναι σίγουρα μέσα στην νέα ονομασία. Αν δεν ήταν μέσα δεν θα χρειαζότανε διαπραγμάτευση με την Ελλάδα. Θα διάλεγαν ένα άσχετο όνομα και τελείωσε. Από την στιγμή που γίνετε διαπραγμάτευση με την κυβέρνηση θα υπάρχει μέσα το όνομα Μακεδονία. Εδώ θα ήμαστε και θα το δείτε. Τα Σκόπια και ΗΠΑ καίγονται να τους βάλουνε στο ΝΑΤΟ και αντί να αρπάξουμε την ευκαιρία γίνετε το αντίθετο. Πως γίνετε αυτό; Αυτά για τους απάτριδες που κυβερνάνε. Η ψήφος έχει πολύ μεγάλη δύναμη. Μπορείτε να ξεπουλήσετε και να καταστρέψετε την πατρίδας σας. Την επόμενη φορά σκεφτείτε καλά τι θα ψηφίσετε και πρέπει όλοι οι Έλληνες να ψηφίσουν και όχι το 25% πραγματικά Ελλήνων γιατί την επόμενη φορά το 15% θα είναι ο Χασάν.

Μήτσος

Μήτσος Τάκης ή σύνθετη ονομασία Μητσοτάκης, νομίζω η σύνθετη ονομασία τον εκπροσωπεί καλύτερα.

ο σύριζα είναι μια τρίχα απο τα @@ μας

δημοψήφισμα προδότες εφιάλτες των επόμενων γενιών ελλήνων

Αν περιμένουμε από τους ΥΠ.ΕΞ...σωθήκαμεεεε!!!!

Κοίτα που ο γυφτοσκοπιανός θέλει να κάνει το πρόβλημα του....δικό μας! Ας όψονται οι "Εφιάλτες" που του έδωσαν τέτοιο δικαίωμα......

Για ενημέρωση

Αν το γυφτο- είναι ρατσιστική έκφραση αναφερόμενη στους ρομά, το ποοστό των ρομά στον πληθυσμό της πΓΔΜ είναι παρόμοιο με αυτό της Ελλάδας. Με την ίδια λογική, οι άλλες χώρες θα πρέπει να αποκαλούν τους νεοέλληνες γυφτοέλληνες επειδή οι δυο χώρες έχουμε 3% του πληθυσμού μας να είναι ρομά; Και η Ρουμανία και Βουλγαρία όπου 9% του πληθυσμού τους είναι ρομά; Επίσης, σε απόλυτους αριθμούς, η Ρωσία και η Ισπανία έχουν 720.000 ρομά. Στις ΗΠΑ ζουν 1.000.000 ρομά (τι είναι; γυφτοαμερικάνοι;). Οι ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί είναι τέλειως αστείοι στη σημερινή εποχή και απλώς χαρακτηρίζουν το μορφωτικό επίπεδο αυτού που τούς χρησιμοποιεί.

@13:44Οταν το γυφτο- είναι ρατσιστική έκφραση ...

Τα'χαμε που τα'χαμε όλα...ήλθατε και εσείς οι προχώ-Τσυριζαίοι να μας "αποκαθιστάτε" εις την τάξη και κυρίως με αντιρατσιστικές(!) προσβολές! Αφού υποβιβάζεις έτσι το μεγαλείο του να είσαι Ελληνας ...κακώς κρατάς και την ιθαγένεια...!

Για ενημέρωση

Καθόλου Συριζαίοι. Σιγά μην χαρίζαμε στην οπισθοδρομική αριστερά ή ακροδεξιά το αυτονόητο του σύγχρονου πολιτισμού να είναι κανείς αντί-ρατσιστής. Αντιρατσιστές είναι όλος ο σύγχρονος κόσμος, δείτε πχ ακόμα και τις πολύ τελευταίες διορθωτικές δηλώσεις Τραμπ που καταδικάζει τον ρατσισμό. Η αριστερά μάλιστα είναι η τελευταία που θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο του αντί-ρατσισμού και θα το έκανε και μάλλον υποκριτικά δεδομένων και των δογματικών και ολοκληρωτικών αντιλήψεων της (μην ξεχνάμε πχ και τις διώξεις με φυλετικά κριτήρια που έγιναν επι Στάλιν). Η αναζήτηση της αλήθειας κσι των αμοιβαία καλύτερων λύσεων οφείλει να είναι διαρκής. Οι ταμπέλες, δημαγωγίες και οι γενικεύσεις (φυλετικές ή οποίου αλλού είδους) συσκοτίζουν και εμποδίζουν την αναζήτηση λύσεων και την ουσιαστική κριτική κι, επομένως, τελικά, καθυστερούν την πρόοδο της χώρας. Όχι των άλλων, αλλά της δικής μας.

@14:43 και οι άλλοι Συνέλληνες

Συμπατριώτες, ας το συνειδητοποιήσουμε επιτέλους!. Η ακατανόητη και οδυνηρή για την πατρίδα μας είναι (κάποιος Ψευτονίκος ήδη βγάζει κραυγές χαράς μέσα από τη σιχαμερή του ανθελληνική ψυχή, με συνεχή σχόλια υπέρ των γυφτοσκοπιανών) η ειλημμένη απόφαση τής πλειοψηφίας των πολιτικών μας, με πρόσχημα κάποιων πιέσεων από φίλες χώρες, να εκχωρήσουν/δωρίσουν το ολόλαμπρο πανάρχαιο Ελληνικό Όνομα Μακεδονία στους άξεστους και μπαμπέσηδες, συνειδητούς παραχαράκτες τής ιστορίας μας, βουλγαροσκοπιανούς... ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ απαιτούμε. Αλλιώς δημιουργείται αυθόρμητα εκ τού μηδενός Κίνημα Αποσκίρτησης, για να παραμείνει ελεύθερη η Μακεδονία μας, (θα γίνουμε όπως η Αυστρία με τη Βαυαρία) κι απ' το προδοτικό κι ανάλγητο υδροκεφαλικό πολιτικό κατεστημένο των Αθηνών. (Η Μακεδονία είναι τα πνευμόνια σας, η τροφή σας, θα ψοφήσετε χωρίς αυτήν εκεί στην Αθήνα, που την καταντήσατε μια πανάσχημη χαβούζα τής Ευρώπης.) Η Μακεδονία, που είναι αναπόσπαστο τμήμα/κομμάτι τής Ελλάδας εδώ και τρεις χιλιετίες, ανήκει εσαεί στην Ελλάδα και στους Ολύμπιους Θεούς της... (Ο.Ε.)

@προς..."διευκρίνιση"& "ενημέρωση"!!!!!!

Tώρα αν σου πώ ότι διαβάζοντας τις παρλαπίπες σου....προτιμώ με φανατισμό τον απόλυτο σκοταδισμό??? Τι να τις κάνω τις αντιρατσιστικές ..σύγχρονες αντιλήψεις σε έναν κόσμο που δήθεν ανταπτύσσεται(!) ενώ στην ουσία παραμένει πολτοποιημένη μάζα?

@

Μη διαβάζεις στο σκοτάδι μες'την καλλιόπη!

Μην ασχολείσαι

Πρόκειται για αριστεροφασιστες

Η αποτυχία του εκπαιδευτικού μας συστήματος

Κάθε προσπάθεια στοιχειώδους προβληματισμού και επιμόρφωσης φαίνεται να είναι μάταια. Η αξιοκρατία, και κυρίως η αξία της γνώσης και του διαλόγου, έχουν πλήρως εκτοπιστεί. Επιβεβαιώνεται κάθε τόσο ότι οι πιο πολλοί πνευματικοί κληρονόμοι της κλασικής Ελλάδας είναι πια στην υπόλοιπη Ευρώπη και μάλλον πολύ λιγότερο εδώ. Εδώ το συναίσθημα είναι στο επίκεντρο! Όλο και περισσότερη προτίμηση για τα ευχάριστα συνθήματα, το θυμό, την κολακεία του θυμούς και της αγανάκτισης, την κολακεία γενικότερα και την αυτοκολακεία. Και όλο και περισσότερη απομόνωση. Όπως στην εποχή ανόδου των ολοκληρωτικών καθεστώτων.

Κλασικοί

Κατά τους κλασικούς και κατά τους αρχαίους Μακεδόνες θα είχατε ήδη καταληφθεί και εξαφανιστεί, οι πρώτοι που πολέμησε ο Φίλιππος και ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν στην περιοχή των Σλάβων.

@13:44, εσένα πονηρέ

δε σε πονάει για τους ...γύφτους, έτσι αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται και οι ίδιοι, αλλά για τα ξαδέρφια σου τους βουλγαροσκοπιανούς, γιατί ανήκεις κι εσύ στο σλαβόφωνο "ουράνιο τόξο" που ως πανελλήνιο κόμμα με το ζόρι έπιασε 6.500 ψήφους σε όλη την Επικράτεια στις εθνικές εκλογές, παρά την ακατάσχετη εμετική σας προπαγάνδα. Βάλε τώρα και μερικές χιλιάδες χαχόλους συριζαίους, κι άλλους τόσους απάτριδες αντιρατσιστές τού κ...λου, δλδ. τής γεμάτης δεξιάς τσέπης, και συμπληρώνεται το ανθελληνικό τσούρμο/απόστημα στην Πατρίδα μας Ελλάδα. Βλέπετε να πλησιάζει η ποθητή ώρα που όλα τα όνειρά σας, τα σχέδια σας, οι πουστιές σας, τα ψέματά σας, οι ιστορικές διαστρεβλώσεις σας, που τις έχετε αναγάγει σε Επιστήμη, πάνε να γίνουν αληθινά με τον τσίπρα και την παρέα του και κατουράτε απ' την ανέλπιστη χαρά στα άπλυτα βρακιά σας .Γιατί με τη Σφραγίδα τού επίσημου πια κράτους Μακεδονία, θα αρχίσετε την επαύριο κιόλας να φέρνετε στα διεθνή χαχόλικα φόρουμ τις νέες σας απαιτήσεις, να μιλάτε για χιλιάδες συμπατριώτες σας "Μακεδόνες" που υποφέρουν, τάχα, κάτω από τη βαριά Μπότα τού Έλληνα δυνάστη (έχετε γίνει expert σ' αυτά) να θέλετε να έχετε μερτικό στο λιμάνι τής Θεσσαλονίκης, στο Άγιον Όρος, να διεκδικείτε τους μισούς Ολύμπιους Θεούς, τα ζεστά νερά τού Αιγαίου και πάει λέγοντας... Άντε μετά να έρθει ο τσίπρας, ο κοτζιάς, ο μπαλαούρας, ο κυριάκος, ο σταύρακας, ο λεβέντης, η φώφη και ο Αβραάμ Πάπας να σας συνετίσει και να σώσει την κατάσταση. Υπάρχει, αλήθεια, κανείς σοβαρός Έλληνες/Ελληνίδα να πιστεύει ότι θα παραμείνετε μόνο στο όνομα Μακεδονία?? Ουδείς βέβαια... Γι' αυτό: Εδώ και τώρα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, καθαρό και ανεπηρέαστο από κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς και εγκάθετους προδότες. Για να πει ο Ελληνικός Λαός, στο σύνολό του, εντός και εκτός των συνόρων, το μεγάλο Ναι ή το Μεγάλο ΟΧΙ ! Και το θέμα να κλείσει για όλους. Και το τι λένε/θέλουν οι Γιάνκηδες και οι λοιποί τριγύρω, μάς είναι παντελώς αδιάφορο. Βάλτε σκοπιανοί μπόλικο νερό στο κρασί σας, ψαλιδίστε βαθιά τα απατηλά σας όνειρα και τις χαλκευμένες ιστορίες σας και ελάτε να τα πούμε στα ίσα και στα ντόμπρα, που λέτε κι εσείς εκεί στη Σλαβία σας. Έλληνες/Ελληνίδες, μια ατσάλινη γροθιά όλοι μας και ανυποχώρητοι στις παράλογες απαιτήσεις των βουλγαροσκοπιανών και στις ενδοτικές διαθέσεις των δικών μας πολιτικάντηδων, αδιάφορο που ανήκουν κομματικά... Η Μακεδονία είναι μία και ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική... (Ο.Ε.)

Μακεδονία Γη Ελλήνων.

Τα δημογραφικά στοιχεία στα Σκόπια είναι απογοητευτικά.Αλβανοποιούνται τάχιστα και θα έχουν την τύχη του Κοσσυφοπεδίου που κατάντησε ...Kosova!Ήδη οι Αλβανοί αποτελούν πλειοψηφία στο μισό κρατίδιο ενώ στο άλλο μισό οι ''Makedonski'' μεταναστεύουν κατά χιλιάδες στο εξωτερικό!Πάρα πολλοί από αυτούς συνωστίζονται έξω από γραφεία στη Σόφια της Βουλγαρίας και παρακαλάνε για ένα Βουλγαρικό-ευρωπαϊκό διαβατήριο!Μόλις προχθές το κοινοβούλιο τους αναγνώρισε την Αλβανική Γλώσσα ως επίσημη Γλώσσα του κρατικού τους μορφώματος!Η Βουλγαρία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη ''Μακεδονικής Γλώσσας'' και ''Μακεδονικής'' εθνότητας.Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός τους,ο Λιούμπκο Γκεοργκιέφσκι ζει στη Βουλγαρία με Βουλγαρικό διαβατήριο και δηλώνει Βούλγαρος!Η Μακεδονία είναι Ελλάδα,οι Μακεδόνες μιλούσαν ελληνικά,η Μακεδονία είναι Γη Ελλήνων!ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΙΣΗ,ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΗ,ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ!

Μακεδονία

Ούτε να το σκέφτεστε καθάρματα.

Αν

Αν δοθεί όρος Μακεδονία η περιοχή θα αποσταθεροποιηθεί, και θα ξανασταθεροποιηθει όταν πάψει να υπάρχει ο όρος.

Διευκρίνηση

Oι διεθνείς σχέσεις των χωρών καθορίζονται από το διεθνές δίκαιο, τη συνεργασία στο πλαίσιο των διεθνών οργανισμών, τις ανταλλαγές, κλπ., και όχι βέβαια από ταμπέλες και συνθήματα δημαγωγών και παρανοϊκών εθνικιστών. Μετά τους εθνικιστικούς πολέμους και κυρίως μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία, όλοι αυτοί οι ακραίοι έχουν πια εξαιρετικά χαμηλή επιρροή. Κανείς δεν έχει όρεξη να ανοίξει κουβέντες για αλλαγές συνόρων ή να εισβάλει σε άλλες χώρες ή να υποκινήσει βίαιες εθνικιστικές ή ρατσιστικές παρεμβάσεις και να καταλήξει με ισόβια και καταδίκες από τα διεθνή δικαστήρια εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας

@14:04Να μας λείπουν τέτοιες ...διευκρινίσεις!

Bγήκαν τα τσυριζοτρολιά για κανονικό ..μηνιάτικο(!) βλέπω!!!!!

Δημήτρης

Όταν υπάρχει τέτοια αντιεπιστημονικη παραχάραξη της ιστορίας και της κοινής λογικης, θα ισχύσει το διεθνές δίκαιο με τι πραγματικό δίκαιο

Φαέθων

Καμία πρόοδος δεν μπορεί να υπάρξει με αντιεπιστημονικα δεδομένα... Η παραχώρηση του όρου Μακεδονία προσβάλλει τα πάντα και τους πάντες...

ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

σας την έδωσε ο Κροάτης κρυπτοφασίστας στρατάρχης και θα σας την αφαιρέσουμε ΕΜΕΙΣ.

Πρέπει

να ξαναενωθεί η Γιουγκοσλαυα να τελειώνουμε. Βαρντάρκα Μπανοβίνα και έληξε.

Η φαντασία στην εξουσία

Βαντάρσκα (δηλαδή, χώρα του Αξιού;) με πρωτεύουσα την Αξιούπολη; Χάρη στην πρότασή σας δεν θα πέσει καθόλου άσχημα στους Αξιώτες να γίνουν πρωτευουσιάνοι! Αλλά θα ανταγωνίζονται με αυτούς που μένουν στην Πλατεία Βαρδάρη, θα θέλουν κι αυτοί να γίνουν πρωτευουσιάνοι.

@Πρέπει

Η πιο λογική λύση. Τί δουλειά έχουμε εμείς με τα άπλυτα τους;

Ατελής γεωγραφικός προσδιορισμός

Εννοείτε μάλλον Άνω Βαντάρσκα. Έχουμε και νοτίως τον άνεμο Βαρδάρη και τον ποταμό Βαρδάρη.

Nίκος

H Συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, όπως αυτή αποτυπούται σε κοινοβουλευτικούς ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ του, θέλει το "ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ως ονομασία της FYROM, ώστε να ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ με ένα ζήτημα το οποίο εδημιούργησε η παντελής ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της ΔΕΞΙΑΣ!..

Η συντριπτική

Μειοψηφία εννοείς. Αλλα γιατί σε έπιασε βιασύνη; Επίσης, γιατί δεν έχεις καταλάβει ακόμα, στον κοινοβουλευτισμό οι πολιτικοί αντιπροσωπεύουν το κόμμα τους και όχι τον λαό.

Τί έγινε????

Την συντριπτική πλειοψηφία θα την δείτε όλοι μπροστά σας στο συλλαλητήριο.... επιτέλους όλος ο λαός μόνος του χωρίς τους προδότες πολιτικούς και ιερείς που νοιάζονται για το όνομα που θα πάρει η εκκλησία των Σκοπίων! Έξω όλοι κοπρόσκυλα....ο λαός θα δείξει την δυναμική του χωρίς εσάς!

Η συντριπτική πλειοψηφία...

καταλαβαίνει ότι έχεις πρόβλημα κατανόησης και νοημοσύνης.

Εδω γελαμε

Αν θελουν να δουν τη συντρηπτικη πλειοψηφια να πανε σε δημοψηφισμα και τοτε πραγματικα θα τριβουν τα ματια τους , οπως και αν τολμησουν να δωσουν το ονομα Μακεδονια , στις επομενες εκλογες ουτε τριτο κομμα δεν θα ειναι ο Συριζα ο δε Κυριακος οσο και να κρυβεται καποια στιγμη θα μαθουμε και την αποψη του θελει να κυβερνησει τρομαρα του.

@για συντρηπτικη πλειοψηφια να πανε σε δημοψηφισμ

ΣΩΣΤΟΣ!!!!!! ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ = Δ Η Μ Ο Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α!!!!!

ΓΙΩΡΓΗΣ

Το προβλημα,το δημιουργησαν οι Α ρ ι σ τ ε ρ ο ι , Νικο μου, δηλαδη οι παππουδες των Συριζανεληδων, που ηθελαν να παραχωρησουν τη Μακεδονια μας στα ταξικα τους αδερφια, κομουνιστες, και να γοργο ενωθουν με την κομουνιστικη μ α μ α -Ρ ω σ ι α ! Οι Δεξιοι τοτε,τη 10 ετια του 1940-50, οχι μονο τη Μακεδονια μας εσωσαν, αλλα και ολοκληρη την Ελλαδα απο τα ματωμενα σας νυχια! Αλλα και το 1990 παλι Δεξιοι,ο Μητσοτακης, εσωσε τη Μακεδονια μας και γι αυτο υπαρχει ακομη το σκοπιανο προβλημα και το συζηταμε,ενω εαν,ο μη γενοιτο,κυβερνουσε τοτε ο Συριζα με τον Τσιπρα,θα το ειχαν απο το 1992 π ο υ λ η σ ε ι !!

@γνωστό τσυριζοτρόλ..."Νίκος"!!!!!

Bρε άσε την ..συντριπτική(!!!) πλειοψηφία των Ελλήνων και μέτρα τον εαυτό σου και τους υπόλοιπους από την Κουμουνδούρου μόνο!!!!!

Προσοχή

Προσοχή, η πλειονότητα του ΣΥΡΙΖΑ όπως και όλων των Ελλήνων είναι κατά του όρου Μακεδονία.

Νίκος

Mε την ονομασία "ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", το οποίο προωθεί η ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και κατά πάντα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Κυβέρνησις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ του λαού μας, οι ΙΔΙΟΙ οι υπεύθυνοι της FYROM ομολογούν και αποδέχονται ΕΜΜΕΣΩΣ πλην σαφώς, ότι ΔΕΝ έχουν σχέση με την ΠΑΛΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ περί ΑΡΧΑΙΑΣ Μακεδονίας , αλλά ότι ένα ΝΕΟ Κράτος ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ εξ υπαρχής ______________ΤΩΡΑ! Δηλ. στις σύγχρονες εποχές.

νηρέας

κρυάδες ...... ανατρίχιασα >>>>>>>>>> πατριωτική κυβέρνηση

Καντε το

τι περιμένετε; Να δούμε τι θα γίνει μετά. Έχω μεγάλη περιέργεια.

Ή δεν καταλαβαίνεις...

... δηλαδή είσαι ηλίθιος, ή είσαι πληρωμένος ή και τα δύο. Αλλιώς δεν εξηγείται!

ΤΙΠΟΤΑ

Από τα δύο δεν συμβαίνει. Απλώς νομίζει πως παίζει παιχνίδια με τα πρόσωπα. Πώς να παραδεχτεί πως μιλάει με τον εαυτό του/της ενώ προσπαθεί να παιξει κι αλλους ρολους; Ο μητσο -τακης όνομα και πράμα που μιλάει με τον καθρέφτη του και του λέει πως θα γίνει πρωθυπουργός. Ο καθρέφτης όχι ο Μητσοτάκης!

@Οταν ο μητσο-τάκης μιλάει με τον καθρέπτη του!

Kαι όμως ...καλύτερος πρωθυπουργός θα ήταν ακόμα κι' ο καθρέπτης(!) μπρός στον ...Μητσοτάκη υιό!!!!

@είσαι ηλίθιος, ή είσαι πληρωμένος ή και τα δύο??

Eπειδή μπάμ κάνει πως...είναι "πληρωμένος"....ας επιμείνουμε οι υπόλοιποι σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ εδώ και τώρααααααα!

100 φορές το είπαμε,

η "παλιά" Μακεδονία έχει Νεο-μακεδόνες αλύτρωτους.

@όταν ένα ΝΕΟ Κράτος ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ εξ υπαρχής...?

Kάνεις τον ..."αγώνα" σου και εσύ...τι να κάνεις? Μισθουλάκος είναι και οι καιροί είναι ...δύσκολοι!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsipr_009

Αναμένεται με ενδιαφέρον η τοποθέτηση Φίλη -  Ο Τσίπρας δέχεται κριτική ότι δεν έχουν συζητηθεί επαρκώς ούτε οι λεπτομέρειες του μεταμνημονιακού προγράμματος, ούτε οι προτεραιότητες που θα δοθούν ως αντιστάθμισμα των μέτρων που εφαρμόζονται

3
staitds

Η Κυπριακή Δημοκρατία παρουσιάζεται ως συνταγματική και πολυκομματική δημοκρατία, ενώ σημειώνεται ότι οι πολιτικές αρχές διατηρούν τον αποτελεσματικό έλεγχο των δυνάμεων ασφαλείας

4